Gheorghe Zamfir, la frumoasa vârstă de 82 de ani. Ce gest superb a făcut soția, de ziua sa

Maestul naiului, Gheorghe Zamfir, a ajuns la frumoasa vârstă de 82 de ani, ocazie cu care soția sa i-a făcut o declarație emoționantă. Artistul s-a căsătorit cu Nicoleta în 2015, partenera sa fiind cu 44 de ani mai tânără decât el. Gheorghe Zamfir și soția sa sunt împreună de 15 ani și locuiesc la Găești, localitatea natală a maestrului.

Gheorghe Zamfir a împlinit frumoasa vârstă de 82 de ani

Gheorghe Zamfir  a împlinit 82 de ani pe 6 aprilie. Naistul și compozitorul român, cunoscut pe întreg mapamondul, are parte de toată liniștea și de toată dragostea alături de soția lui, Nicoleta Zamfir, cu care s-a căsătorit în 2015. Iată ce mesaj superb i-a scris aceasta, de ziua lui!

„La mulţi ani, suflet minunat! Îţi doresc toată fericirea şi împlinirea de care sufletul tău cald are nevoie! Să fii mereu iubit şi apreciat pentru felul tău frumos de a fi, numai al tău. Îţi mulţumesc din tot sufletul că mi-ai dat ocazia să te cunosc, să-ţi explorez nestingherită sufletul şi să-ţi cunosc povestea din spatele inimii.

Eşti un om minunat, cu un suflet atât de frumos desenat, un om plin de vise şi de principii, un om plin de amintiri magice clădite numai cu oameni la fel de frumoşi ca tine, un om încărcat de seninătate şi poftă de viaţă, un om plămădit din bunătate şi frumuseţe sufletească fără margini, un om pe care viaţa l-a supus la sute de teste, dar pe care le-a trecut de fiecare dată cu capul sus, un om plin de râsete senine şi zâmbete calde, un om care pune problemele şi nevoile lui pe locul doi, un om aparent simplu, dar atât de special.

În viaţă nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături. Tu, om drag, mi-ai fost alături de atâtea ori că am pierdut numărătoarea. Mi-ai încălzit mereu sufletul cu un zâmbet senin şi o îmbrăţişare caldă, mi-ai şoptit mereu că va fi bine, că cerul meu va străluci pe veci. Cu Dumnezeu inainte!”, este mesajul scris de Nicoleta Zamfir, în vârstă de 38 de ani.

Gheorghe Zamfir și soția sa formează un cuplu de 15 ani

Marele naist Gheorghe Zamfir şi solista de muzică populară Nicoleta Beca formează un cuplu de aproape 15 ani, însă și-au oficializat relația abia în 2015, când s-au căsătorit. Acum trăiesc într-un adevărat paradis la Găești, localitatea natală a maestrului, unde au o casă ca în povești, cu curte și cu livadă.

„Mi s-a oferit un castel pe Beverly Hills și eu am ales să vin înapoi la Găești. Am în curtea mea 24 de caței și șase pisici, erau făcuți praf și i-am luat de pe drum și i-am lipit la loc. Sunt prietenii mei cei mai devotați!”, povestea marele artist în urmă cu ceva timp.

În gospodăria de la Găești s-a dus o mare parte din câștigurile maestrului, care a vorbit și despre onorariul său, pentru concerte.

„Luam 10.000 de euro pe concert. Acum doi ani, președintele Kazahstanului mi-a dat 25.000 de euro pe o singură piesă! Era puțin în comparție cu Pavarotti sau Domingo, care ajungeau la 500.000 de euro pe concert!”, a dezvăluit artistul, la TVR.

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca s-au cunoscut la o emisiune TV, în 2008, pe vremea când artistul era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle, de care a divorţat în 2010.

„Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger”, a declarat artistul în 2021.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *