Tort de eclere cu ciocolată, fără coacere

Nu ai nicio idee cine suntem? Ei bine, ne poți numi fani ai nucilor de cocos și ciocolatei! Această rețetă germană de ciocolată este cea mai bună rețetă pe care o poți găsi vreodată pe planetă. Este cea mai ușoară dintre toate și, de fapt, poți spune cu adevărat că este cea mai bună rețetă de pe planetă!

Un lucru despre ciocolata germană este că este cea mai bună. Nu poți rezista să nu iei o gură de fiecare dată când dai de ea. Așa că vorbind despre prepararea rețetei de ciocolată germană, există atât de multe metode de a o face. Dar cea pe care o iubesc cel mai mult este cea pe care o voi oferi mai jos.

Deci, cine a inventat prăjitura de ciocolată germană?

Un fapt surprinzător despre această prăjitură este că nu este deloc germană. Un cofetar pe nume Samuel German a dezvoltat de fapt această ciocolată când era angajat la Bakers Chocolate. Această ciocolată are o aromă de cacao de 46%, și din acest motiv, ciocolata germană originală făcută cu aceasta are un gust ușor acrișor.

Acest tort de éclair cu ciocolată este ATAT DE UȘOR! Și are un gust incredibil, cu straturi cremoase și delicioase

Rețeta tortului de éclair cu ciocolată

Ingrediente Umplutură: 2 cutii (3.5 oz.) budincă instant de vanilie 3 căni de lapte 1 cutie (8 oz.) Cool Whip Biscuiți Graham Acoperire: 1/3 cană cacao 1 cană zahăr 1/4 cană lapte 1 batoane (1/2 cană) unt (sau margarină) 1 linguriță extract de vanilie

Trebuie să-l faci cu o zi înainte de a-l mânca pentru a da timp sa îmbibe budinca în biscuiți.

Instrucțiuni Pentru umplutură:

Amestecă amestecul de budincă și lapte; bate. Adaugă Cool Whip și amestecă.

Așează un strat de biscuiți Graham în partea de jos a unei forme de copt de 9×13 inch. Întinde jumătate din amestecul de budincă peste biscuiți. Repetă cu un alt strat de biscuiți și budincă; apoi acoperă cu un ultim strat de biscuiți.

Pentru acoperire: 3. Fierbe cacao, zahăr și lapte până dă în clocot; fierbe aproximativ 1 minut, amestecând foarte des. Retrage de pe foc și lasă-l să se răcească un minut. Adaugă untul și vanilia; amestecă până untul se topește.

Toarnă acoperirea de ciocolată peste stratul superior de biscuiți Graham.

Refrigeriază peste noapte.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *