Mama cu cinci copii căreia i-a ars casa, în Vaslui, a primit în dar altă locuinţă, după 5 ore de la incendiu

Mama cu cinci copii căreia i-a ars casa în Vaslui, a primit în dar altă locuinţă, după 5 ore de la incendiu. Femeia rămăsese pe drumuri, dar a trăit un miracol şi a primit o nouă locuinţă, în dar, în aceeaşi zi.

Mama cu cinci copii din satul Duda, Vaslui, a trecut de la agonie şi disperare la fericire în doar câteva ore. Femeia rămăsese pe drumuri, dar a primit o nouă casă în doar câteva ore. Pompierii n-au reuşit să mai salveze nimic din locuinţa cuprinsă de flăcări.

Auzind despre nenorocirea femeii, Constantin Dulute, patronul cramelor de la Buneşti Avereşti a mers în aceeaşi zi la Duda, ca să vadă cu ochii lui cum arată locuinţa arsă şi ce nevoi are familia rămasă pe drumuri. Constantin Dulute a cumpărat în aceeşi zi o casă de peste drum de cea arsă, pe care a oferit-o femeii şi celor cinci copii ai ei, scrie Vremea Nouă.

Casa era scoasă la vânzare şi omul de afaceri nu a stat pe gânduri. Sursa citată scrie că a plătit 31.500 de lei pentru casă şi a oferit-o pe loc celor cinci copii şi mamei lor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *