Gabriela Cristea a adus pe lume, astăzi, o fetiță sănătoasă! Cine îi urează gânduri bune?

Distribuie pe

Astăzi Gabriela Cristea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, la clinica Sanador din Capitală.

Gabriela a ales deja și numele fetiței, dar vrea să păstreze secret!

Ieri, pe pagina de socializare, Gabriela a transmis un mesaj: „Suntem gata pentru ziua cea mare. Azi am recapitulat totul iar celelele stem au fost primele pe lista. Am optat pentru Baby Stem pentru ca au o metoda noua si inovativa de prelucrare a materialului genetic. Imi doresc sa nu trebuiasca sa le folosim dar nici nu pot sa ignor o oportunitate pentru siguranta intregii familii. Suntem cu totii pregatiti,asteptam sa facem cunostinta cu bebelusa cea noua”

În urmă cu doar câteva zile Gabriela spunea că:

„Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie. Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut”.

Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2. Are 3 nume copilul, ne-am gândit la el, dar îl vom spune de-abia după ce se naște. Numele nu sunt 100% românești, dar sunt nume de circulație internațională”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *