Previziunile Marianei Cojocaru pentru toate zodiile în perioada 18-23 martie

Distribuie pe

BERBEC

Alinierea reală de planete din Pești(nu de alinierea de care vorbesc toți) este formată din Soare-Mercur Retrograd și Neptun. Pentru voi poate aduce tensiuni la locul de muncă, defecțiuni ale aparaturii, inclusiv de comunicare (calculator, telefon, card bancar, credite, etc.), afecțiuni legate de sănătate. Aspectele sunt generale, nu personale(harta natală). Câștigă cei care muncesc bine, scrie antena3.ro

TAUR

Venus și Lilith sunt în cuadratură cu Marte din zodia voastră. Dacă Venus și Lilith sunt în Vărsător este bine să vă feriți de avansurile șefilor ierarhici de la locul de muncă. Cum Lilith are aspect și influențe karmice este bine să înțelegeți că nu e bine să vă legați la cap fără să vă doară. Analiza karmică este cea care vă arată drumul corect în viață(carieră, bani). Sănătatea cere dietă studiată și mișcare afară.

GEMENI

Credința este cea care face diferența între Gemenii pozitivi și cei negativi, chiar dacă Mercur este o planetă neutră. Cum Mercur este Retrograd și rezonează cu Soarele și Neptun din Pești e bine să vă găsiți liniștea în lăcașele de cult și să respectați orânduirea cerească. Din câștigurile voastre trebuie să donați celor mai puțin norocoși- cuadratura pe zodii duble pe care o face acum alinierea de planete.

RAC

Cum această Zodie mai este numită și Zodia Cancerului, e bine să vedeți ce spital a făcut Gigi Becali(Rac) pentru bolnavii de cancer. Chiar dacă structura lui este de Berbec(Karma) și nu de Rac. Credința este punctul lui forte și o are de la mama sa. Cum Venus și Lilith sunt în Vărsător, e bine să fiți atenți cu cine vă combinați la locul de muncă, să nu aveți probleme. Sănătatea se vrea îngrijită!…

LEU

Unii au frică de Dumnezeu, alții nu au!… E perioada în care credința vă poate feri de accidente, incidente sau momente jenante, delicate. Deschideți ochii mari la relațiile de le aveți sau la cele pe care le puteți lega acum. Pasiuni ieftine pentru unii în amor- Lilith cu Venus în zodia opusă-Vărsător. Adevăratele pasiuni ascunse în dragoste trebuiesc studiate ca la carte, căci pot aduce nemurire și iubire în spirit.

FECIOARĂ

Este Zodia Fecioarei Maria și e bine de știut că nu trebuie să fiți Gică Contra. De ce? Pentru că Neptun(planeta credinței) este perfect aliniată acum cu Soarele(Astrul Zilei) și Mercur Retrograd. Evitați să criticați și să-I judecați pe cei din jur indiferent de zodia în care v-ați născut. O bârfă mică nu este un păcat, dar critica dură este!… Să nu vă lăsați călcați(e) în picioare de oricine, să dați replica.

BALANȚĂ Unele native și nativi ale zodiei își fac de cap, cu Lilith și Venus Retrograd în sectorul astro-sentimental. Unii cu probleme karmice grave (păcate, lipsă de credință, destrăbălare) pot avea probleme cu sarcina și nașterea. Nu toate cele care poartă numele Sfântului Andrei sunt pozitive și protejate/ți de Sfântul acesta.

SCORPION

Unii Scorpioni iubesc Horoscopul făcut de mine, alții se uită și citesc toate prostiile de la alți astrologi și esoteriști ieftini de peste tot( activi pe piața media). Scorpionii de lumină trebuie să fie atenți cu cine se combină! Cei ai întunericului(plutonienii adâncurilor) vor suferi pentru iubiri neîmpărtășite, pentru alegerile neinspirate în plan social(carieră, loc de muncă, dragoste).

SĂGETĂTOR

Schizotimici sau Ciclotimici, nu cred că există vreo diferență când este vorba de aventură. Nexusienii sunt rari și nu fac rău. Dimpotrivă, ajută și susțin. Compatibilitatea este o chestiune fină și subtilă. Alinierea de planete de care vorbeam anterior îi pune la zid și-I nu-I face zei.

Capricorn

Sinceritatea e o chestiune rară la acești nativi. Unii sunt subtili și inteligenți, alții sunt ieftini și răzbunători. Și din Rac am văzut așa, zodia în oglindă. De aceea spuneam că trebuie să creadă și să trăiască precum pustnicii, ca să nu aibă probleme ce țin de Lilith, alias Luna Neagră: prea-curvie, dezmăț, vicii.Pot fi și din alte zodii cu predominantă Capricorn-Scorpion, Săgetător, Leu

Vărsător

Cumințenia este un lucru dat la mulți dintre acești nativi. Dar, să știti, că nu toți sunt așa. Sunt și excepții de la regulă. Am cunoscut mulți actori, artiști, jurnaliști care își fac de cap și nu țin cont de principiile creștine(aliniere Neptun-Soare-Mercur Retrograd în Pești). Veți achita plăți restante. Recuperați banii de la cei care vă sunt datori, cu acest Mercur acum Retrograd. Deplasări și distracție…

Pești

Fiți atenți la bâlbe, la lucrurile care se vor finalizate, la discuțiile interminabile și păguboase. Dieta poate ține și de post, dar vă recomand postul catolic. Un abonament la sală de fitness sau la piscină e aproape obligatoriu, dacă sunteți gurmanzi. Să fiți activi!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *