Italian înşelat cu 100.000 € de o blondă din Roman care i-a promis iubire eternă

Distribuie pe

Lorenzo Fagnoni, un italian în vârstă de 68 de ani, a fost înşelat cu 100.000 de euro, timp de nouă ani, de o tânără blondă din Roman, mai tânără cu aproape 30 de ani.

Italianul s-a întâlnit pentru prima dată cu Ramona, tânăra de care s-a îndrăgostit iremediabil, în anul 2007, într-un restaurant din oraşul Roman.

“Am cunoscut-o pe Ramona, în februarie 2007, la Restaurantul Lebăda din orașul Roman, unde am servit masa, alături de niște prieteni. Am aflat atunci că, la acel moment, ea nu avea loc de muncă, deoarece numai ce revenise din Japonia, unde mi-a spus că ar fi lucrat într-un restaurant. Pe parcurs am aflat că, de fapt, ea lucrase într-un club de noapte”, a declarat italianul pentru gorjeanul.ro.

Cei doi au început o relaţie, în ciuda diferenţei de aproape 30 de ani dintre ei.

Angajat al unui ONG care se ocupă de copiii din Africa, italianul Lorenzo a plecat din România imediat după ce a cunoscut-o pe Ramona.

Italianul a trimis de 281 de ori bani iubitei sale din România , Italianul a explicat că tânăra blondă din Roman i-a promis că se vor căsători atunci când bărbatul se va întoarce din Africa, dar şi că are nevoie de bani pentru a-şi construi o casă.

Drept urmare, între 2007 şi 2016, Lorenzo i-a trimis Ramonei, direct sau prin intermediul mamei fetei, aproximativ 100.000 de euro.
Concret, bărbatul a trimis bani de 281 de ori, sumele exacte fiind de 64.753 de dolari şi 31.370 de euro.

În anul 2016, italianul s-a întors în România, însă Ramona a rupt orice legătură şi l-a anunţat că relaţia lor s-a încheiat.

Atunci şi-a dat seama bărbatul că a fost înşelat cu 100.000 de euro, motiv pentru care a dat-o în judecată pe tânăra blondă din Roman, dar şi pe mama acesteia.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *