Impresionant ! Andreea MARIN aproape sa isi iasa din minti in emisiunea lui Catalin MĂRUȚĂ: „”O sa ies din emisiune si nu o sa iti placa!” Ce a deranjat-o atât de tare pe „Zana”

Impresionant ! Andreea MARIN aproape sa își iasa din minti in emisiunea lui Catalin MĂRUȚĂ: „”O sa ies din emisiune si nu o sa iti placa!” Ce a deranjat-o atât de tare pe „Zana”

Andreea Marin a fost invitata in emisiunea moderata de Catalin Maruta, iar discutia a fost una cu…suișuri si coborâșuri. Deși vorbește cu zâmbetul pe buze despre viata ei prezenta, privirea Andreei se schimba instant in momentul in care trecutul, dar mai ale, fostul ei sot, este readus in discutie.

In momentul in care Maruta a adus vorba de Tuncay, Andreea a schimbat imediat tonul vocii si a dat de inteles ca nu vrea sa ii mai acorde importanta.

 

 

„Este un subiect neinteresant pentru mine”, a spus nonsalant „Zana”.
„Pai, da, dar eu acum incerc sa fac un jurnalist bun si sa scot cat mai multe de la invitata mea. Uite, pregateste-te, am cea mai buna intrebare de jurnalist pentru tine”, i-a spus Maruta.
„Am o rugaminte. Daca e despre acelasi subiect, inchide, pentru ca o sa ies din emisiune si nu o sa iti placa”, i-a spus Andreea pe un ton grav.
„Te întreb doar atat: Crezi ca ai fost folosita in anumite momente din viata? Pe langa numele Andreea Marin, mai poate creste si alt nume”

 

 

„Da, dar nu e nicio rusine sa spui asta. Si nu o singura data. Uneori am permis asta, a meritat, alteori nu”, a fost raspunsul Zanei.

 

Așteptăm parerile voastre !

Va mulțumim !

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru >> Intra AICI <<< SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *