Puteți găsi femeia din aceste imagini? Dacă da, atunci nivelul IQ–lui dvs este peste limită!

Body art – pictura corporală este o formă de artă uimitoare. Ea presupune o mare iluzie optică: omul poate sta înaintea voastră, îmbrăcat și voi nici să nu-l observați, fără să vă dați seama acest om are pictată pe el haina.

Pictorul german Jorg Djustervol a transformat această artă în principalul său domeniu de activitate. Lucrările sale sunt cu adevărat exclusiviste: atât de iscusit camuflează oamenii, încât ei nu pot fi găsiți pe fundalul unui peisaj natural.

Această primă fotografie este un exemplu al operei sale unice. Se vede evident o femeie stând culcată printre frunze, pictată în aceleași nuanțe ca și anturajul din jur. În a doua poză observăm cum corpul femeii se îmbină perfect cu imaginea de fond, datorită formelor sale și măiestriei meșterului.

Jorg Djustervol este unul dintre cei mai vestiți artiști și pictori din Germania. În 2008 a fost deținătorul premiului național. Sunteți de acord cu alegerea lui? A fost potrivită? Puteți fi un artist foarte bun, dar body art presupune o măiestrie aparte. Pentru a practica acest gen de artă este nevoie de conștientizarea celor mai nesemnificative detalii, ascunse într-un anumit spațiu.

Ultima imagine este năucitoare pentru majoritatea internauților. Pentru a găsi corpul femeii în această imagine este nevoie să vă concentrați pe fiecare detaliu minuscul. Doar așa veți putea descifra ce este ascuns în acest peisaj. Mulți au încercat sa găsească corpul criptat în poză, puțini au reușit. Însă cei cu un IQ ridicat vor face față acestei probleme.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *