Familia din Canada a adoptat o fetiță din România în 1998, erau fericiți și de-abia așteptau să o primească în noua ei casă, dar când au ajuns în Arad au

Familia din Canada a adoptat o fetiță din România în 1998, erau fericiți și de-abia așteptau să o primească în noua ei casă, dar când au ajuns în Arad au aflat despre ea un secret care le-a schimbat viețile pentru totdeauna. Au făcut asta imediat! Ron și Natalie Trecroce și-au dorit dintotdeauna copii, dar timp de ani de zile au încercat fără succes. În 1997, ei s-au decis să adopte un copil, deși nu a fost o decizie foarte ușoară. Cei doi nu știau de unde să înceapă, dar în cele din urmă și-au oprit căutările în Arad, România.

Acolo, ei au întâlnit-o pentru prima dată pe Rodica Lavinia Farcaș. Ron și Natalie s-au îndrăgostit instant de cea mică, o frumusețe de copil care avea doar un an la acea vreme. Fusese abandonată într-un orfelinat de către mama sa, care nu își permitea să aibă grijă de ea.

Fetița era bolnavă, suferea de rahitism din cauza deficienței serioase de vitamina D. Dar fetița mai aveau un mic secret… Cei doi părinți adoptivi au dorit să afle mai multe despre familia fetei, dar când au ajuns la istoria acestei familii românești, au făcut o descoperire incredibilă! Fata nu era copil unic, avea o soră mai mare.

La început nu știau unde era sora, nimeni nu știa de ce cele două fete fuseseră separate, însă cuplul a decis să o găsească și pe sora mai mare, sau măcar să încerce. În cele din urmă au găsit-o și pe ea, numele său era Gianina Farcaș, iar familia americană a decis să le adopte pe ambele surori, pentru a le permite să crească împreună.

Dar asta nu e tot… În cele din urmă au aflat că Gianina și Rodica aveau alți 6 frați și surori, însă, din păcate, cei doi părinți adoptivi nu le-au putut da de urmă.

Priviți-le pe aceste fete acum! Spun că vor să își viziteze țara de origine în curând și vor să afle mai multe despre familia lor biologică, dar lipsa documentelor și birocrația românească le îngreunează încercarea de a-și găsi rudele din România. Așa arată cele două surori acum:

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *