Totul a fost frumos pânâ când a fost adus tortul… Ce au decis acești miri să facă i-a lăsat pe invitați fără cuvinte. N-au avut nicio jenă și nu doar la această nuntă!

Distribuie pe

Ce au decis acești miri să scrie pe tortul lor de nuntă i-a lăsat pe invitați fără cuvinte. N-au avut nicio jenă! Cum a arătat tortul:O nuntă este, probabil, cel mai important eveniment în viața unui cuplu, dacă nu și din viața unui om.

Dacă ai planuri de căsătorie şi ideile de tort din cofetării nu-ţi satisfac principiile, materialul ăsta sigur te va inspira.

Căsătoria cere multe ore de pregătiri, câteva certuri între viitorii miri şi bătaie de cap din plin! Pe internet au ajuns în circulaţie unele dintre cele mai interesante, haioase şi penibile torturi din istoria nunţilor!

Dacă unele arată ca un excrement şi nu se poate spune că arată apetisant, altele sunt sadice, iar altele au inscripţii de tot râsul precum: „Fii vaginul meu pentru totdeauna”.

Tocmai de aceea oamenii sunt de obicei foarte atenți la toate micile detalii și la pregătiri, orice mică scăpare poate transforma un eveniment minunat într-un dezastru care va rămâne în amintirea tuturor cunoscuților și invitaților. Zilele, uneori chiar și lunile dinaintea nunții sunt de obicei un calvar pentru miri.

Acesta se pare că nu a fost cazul pentru perechea de față, tinerii se pare că au decis de comun acord să își sărbătorească iubirea printr-un tort ornat cu sigla unei celebre comanii de echipament sportiv.

Se pare că cel care a făcut totul public a fost un invitat care nu s-a putut abține și a postat o poză pe o rețea de socializare. Nimeni nu știe ce a fost îm mintea lor, poate era la reduceri? Cert este că invitații au râs copios. Uite cum arăta tortul:

Sau altă boloboață de la altă nuntă !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *