Cum să vopsiți rapid ouăle pascale cu ajutorul orezului. Un truc de milioane!

Știați că puteți vopsi ouăle pascale cu ajutorul orezului obișnuit? Această metodă deosebită a cucerit o mulțime de gospodine. Metoda este ideală pentru cei care vor să adune un coș colorat și să nu piardă mult timp. Pregătirile pentru sărbătorile de Paști reprezintă un proces interesant la care pot participa toți membrii familiei.

Adunați-i pe cei dragi, pregătiți toate materialele necesare și începeți să vopsiți ouăle pascale. Mai jos vă oferim 2 metode deosebite de vopsire a ouălor, folosind ingrediente banale, care se găsesc în orice bucătărie. Sperăm că o să vă placă aceste metode extraordinare!

Cum să vopseşti ouăle de Paşti?

Metoda nr. 1
Ai nevoie de orez ,ouă ,colorant lichid si șervețele.

MOD DE PREPARARE

  1. Presărați orezul într-un recipient de unică folosință cu capac. Picurați deasupra 15-20 de picături de colorant, acoperiți vasul cu capac și agitați bine, ca să distribuiți colorantul.
  1. Uscați oul fierbinte cu un șervețel, puneți-l în vasul cu orez, acoperiți cu capac și agitați.

Metoda nr. 2

Ingrendiente
-coji de ceapă ,ouă albe ,tifon ,colorant alimentar
-apă ,0.5 lingură de sare ,ulei ,discuri de bumbac

MOD DE PREPARARE

  1. Înmuiați oul crud în apă și dați-l prin coji de ceapă. Puneți-l în mijlocul tifonului și înfășurați-l strâns, legați capetele cu un fir de ață.
  2. Dizolvați colorantul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Puneți ouăle în cratiță, turnați deasupra colorantul și ouăle, adăugați sarea și puneți cratița la foc. Fierbeți apa, reduceți focul și fierbeți ouăle timp de 8 minute.
  3. Scurgeți apa clocotită și umpleți cratița cu apă rece. Când ouăle se vor răci, îndepărtați tifonul cu coji de ceapă. Ca să obțineți ouă lucioase, frecați-le cu un disc de bumbac înmuiat în ulei.
    Priviți modul de vopsire pas cu pas în videoclipul de mai jos.

Echipa noastră vă dorește spor in toate alături de cei dragi!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *