Are 77 de ani si i se spune „Doctorul”. E ireal cu ce se ocupa. Are cea mai ciudata meserie din Romania! Ai putea sa faci asta? Uite cât câștigă:

Are 77 de ani si i se spune „Doctorul”. E ireal cu ce se ocupa. Are cea mai ciudata meserie din Romania! Ai putea sa faci asta? Uite cât câștigă:

 

Corneliu Vasilache pare, la o prima vedere, un batranel simpatic si nevinovat. Totusi, barbatul ascunde un „secret” destul de murdar.

De 50 de ani, Corneliu Vasilache este agent DDD, mai precis vaneaza sobolani. Istoria lui este una extrem de interesanta, pentru ca omul a fost director al Protan Ploiesti timp de opt ani.

Acum, batranul este veteranul deratizarii in Romania! Despre munca lui spune ca pentru a ajunge „vanator de sobolani” trebuie sa faci doua cursuri.

Primul dureaza o saptamana si e obligatoriu pentru orice angajat la deratizare, dezinsectie si dezinfectare.

Din acest curs se iese cu diploma de operator DDD, care este, practic, un simplu manipulator. Treapta a doua o reprezinta cursul de o luna, cu examen final, in urma caruia se obtine calificare de agent DDD. Doar acest agent are voie sa manipuleze otravurile, sa le pregateasca pentru deratizare sau dezinsectie, scriu jurnalistii Libertatea.ro

”Sunt ploiestean si am lucrat in mai multe locuri: in Brasov, in Fagaras, Ploiesti, Bucuresti… Am lucrat in ecarisaj, am fost director la Protan Ploiesti, timp de 8 ani. Acum, salariul aici este bun, se completeaza cu pensia. Merge… Ce sa fac? Pensia mica… 1.500 de lei. Mai am cateva luni si fac 50 de ani de munca…”, a spus Corneliu Vasilache.

sursa: libertatea.ro

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru >> Intra AICI <<< SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *