Cu aceasta masina gonea prin Bucuresti fiul lui Nicolae Ceausescu! Bolidul lui Valentin Ceausescu arata si azi senzational, la 48 de ani de cand a fost fabricat! Cât l-a costat pe proprietar să o întrețină

Cu aceasta mașină gonea prin București fiul lui Nicolae Ceaușescu! Bolidul lui Valentin Ceaușescu arata si azi senzational, la 48 de ani de cand a fost fabricat! Cât l-a costat pe proprietar să o întrețină :

 

La sfarsitul anilor `60, cand studia la Londra, Valentin Ceasusescu si-a achizitionat un superb BMW cu care facea senzatie pe strazile Bucurestiului, atunci cand venea in vacante. Masina a ajuns in prezent in posesia unui colectionar, Florin Petrescu, care a facut-o sa arate ca noua.

„Este un BMW din 1969 şi, din câte am aflat, i-a aparţinut lui Valentin Ceauşescu. Acum mulţi ani a fost cumpărată de un prieten care a încercat să o restaureze. A început reparaţiile, dar când n-a mai avut bani s-a oprit. Atunci s-a gândit la mine şi m-a întrebat dacă nu sunt dispus să o cumpăr, ştiind că eu sunt pasionat de BMW-urile foarte vechi”, a declarat Petrescu pentru Auto Test Magazin.

„Motorul a fost refăcut de cel care a avut-o înaintea mea şi a fost reparat foarte bine. Eu m-am ocupat de carburator, că se mai înfunda din când în când, de instalaţia electrică, am reparat frânele, am schimbat feţele de uşi, iar scaunele mi le-a reparat cineva acum zece ani şi se menţin foarte bine şi în ziua de azi. Multe piese de interior le-am „vânat” pe e-bay, pentru că nu le găseam altfel. Foarte greu se găsesc piese de schimb pentru ea”, a mai spus proprietarul masinii.

„Cu maşina asta ies doar seara foarte târziu. Din cauza traficului, îmi este teamă să nu o lovesc prea des. Mă duc cu ea la întâlniri cu specific auto, cum ar fi parada Retromobil de la Sinaia. Foarte rar fac drumuri lungi. Cel mai lung şi mai frumos drum pe care l-am făcut a fost pe Transalpina şi pe Transfăgărăşan”, a incheiat Florin Petrescu.

 

 

 

Ce parere aveti de fosta masina ???

Va place?

 

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru >> Intra AICI <<< SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *