Acest român are 27 de ani, dar conduce deja o afacere de mare succes. Scoate din asta 2,5 milioane de euro! Nimeni nu credea că asta o să îi aducă un profit atât de mare. Uite cum a reușit, mulți tineri pot încerca:

Acest român are 27 de ani, dar conduce deja o afacere de mare succes. Scoate din asta 2,5 milioane de euro! Nimeni nu credea că asta o să îi aducă un profit atât de mare. Uite cum a reușit, mulți tineri pot încerca:

În vârstă de numai 27 de ani, Daniel Henegariu conduce o afacere online care generează la ora actuală venituri de aproape 2,5 milioane de euro.

Daniel Henegariu s-a apucat de afaceri în domeniul online la 20 de ani. Când multă lume era sceptică în privință securitătii online-ului, tânărul antreprenor a crezut foarte mult în puterea internetului de a vinde produse.

Acum, magazinele sale online, autolux.ro și maniamall.ro, sunt printre cele mai profitabile din România. Autolux.ro este specializat în vânzarea de piese și accesorii auto, iar maniamall.ro în produse pentru casă și grădinărit.

“Mulți prieteni nu au crezut în acest tip de afacere. Au motivat cu faptul că sunt mult prea tânăr, nu am experientă, nu am resurse financiare pentru a deschide o afacere, iar pe acea vreme puțini credeau în vânzările online. Îmi amintesc cum multă lume întreba mirată: “Cine comandă de pe internet?”. Am crescut treptat, prin mii de ore de muncă și nopți nedormite, îmi veneau idei noi pe care le aplicam și aveau succes. Era mult mai comod pentru oameni să cumpere piese de pe un magazin online decât dintr-un magazin fizic, deoarece piesele oricum trebuiau făcute pe comandă, și îl scuteam pe client de un drum inutil”, a explicat Daniel Henegariu.

„După ce site-ul autolux.ro a devenit unul de succes, datorită cererilor și din alte domenii, am fondat maniamall.ro, unde am început să vând și alte tipuri de produse. Prinsesem mecanismul, aveam toată experiența necesară pentru a vinde online. Mi-a fost mult mai ușor să vând. Vânzările se dublează anual deoarece lucrăm intens la dezvoltare și programare, iar în fiecare lună dezvoltăm noi programe care ne ajută să evoluăm”, a mai spus el.

În opinia lui Daniel Henegariu, succesul unei afaceri pe termen lung stă în a ține pasul cu evoluția domeniului: “Și când am început eu business-ul exista concurență, însă majoritatea a dispărut de pe piață deoarece nu a ținut pasul cu evoluția. Aici este întreg succesul în afaceri! Ești sau nu dispus să îți vezi afacerea înfloritoare și peste 20 de ani? Sau te rezumi doar la a câștiga mult pe termen scurt? Dacă vrei să îți construiești o carieră în afaceri – nu o speculă, ci o carieră în adevăratul sens al cuvântului – trebuie să citești mult, trebuie mereu să fii la curent cu trendul, atât al afacerilor tale, cât mai ales din domeniul marketingului. Acum Facebook și Google aduc trafic, pe care îl convertesc destul de rapid în clienți fideli, dar ziua de mâine nu știm ce o să ne rezerve. Sunt abonat la multe site-uri de specialitate străine și primesc sistematic informații despre inovațiile în domeniu”.

sursa: greatnews.ro

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru >> Intra AICI <<< SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *