Povestea tinerei de 21 de ani, CĂSĂTORITĂ cu CINCI fraţi: Mă culc cu ei pe rând

Distribuie pe

O femeie în vârstă de 21 de ani este măritată cu cinci frați și e nevoită să facă amor cu fiecare pe rând. Ei locuiesc împreună, alături de un copil, într-o casă cu doar o cameră, care nu are paturi. Motivul pentru care ea s-a căsătorit cu toți frații e pentru că tradiția spune că, odată ce te măriți cu un bărbat, ești nevoită să te căsătorești cu toți frații lui.

Rajo Verma este din India și e căsătorită cu cinci bărbați, toți frați, iar cu unul dintre ei are un băiețel de un an și două luni. Doar că nimeni nu știe al cui este copilașul.

„La început a fost puţin ciudat, dar nu îl prefer pe niciunul. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea”, a spus femeia, conform The Sun.

Guddu este primul soț, cel cu care femeia s-a căsătorit în urmă cu 4 ani, când amândoi aveau vârsta de 17. Bărbatul spune că niciunul dintre frați nu este gelos că femeia întreține relaţii intime cu toți frații ba, mai mult, se consideră o familie fericită.

Acest tip de căsătorie este numită poliandrie, o femeie având voie să fie căsătorită în același timp cu mai mulți bărbați, în cadrul unei tradiții Hindu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *