Cum arată astăzi actorul din celebrul film ”Iisus din Nazaret”, în regia lui Franco Zeffirelli

Robert Powell , celebrul actorul din filmul ”Iisus din Nazaret”, este astăzi un om obişnuit, total schimbat de personajul din film.

Doar blândeţea atât de cunoscută a ochilor săi mai amintesc de personajul interpretat în pelicula regizată de FRanci Zeffirelli.Aşa cum era de aşteptat, şi pe Robert Powell l-a urmărit greutatea rolului jucat. Actorul a primit cu greu un rol într-un alt film, după foarte mulţi ani de la savurarea succesului cu ”Iisus din Nazaret”, peliculă realizată în 1977.

Apropiații susţin că filmul l-a marcat profund pe actor. Acesta a avut o perioadă în care se credea Iisus Hristos şi în care vorbea de parcă ar fi fost mereu în rolul său. ”Din cap până-n picioare eram Iisus Hristos!

A fost ceva magic.”, declara la acea vreme actorul.
Ultimul film în care ”a jucat” .

Capodopera a fost realizată de celebrul regizor Franco Zeffirelli (decedat anul trecut la vârsta de 96 de ani) în 1977 și este considerată a fi cea mai reușită biografie a lui Iisus Hristos.
Cei 43 de ai trecuți din momentul în care a jucat rolul vieții lui l-au schimbat pe Robert Powell.

Robert Powell a fost „The Bible/ Biblia”, apărut în 2013. Aici, el a fost narator în cadrul documentarului. sursa:fanatik

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.