Un medic bucureștean a UIMIT O ROMANIE ÎNTREAGĂ , GEST INCREDIBIL FĂCUT DE EL pentru bătrânul bătut de doi tineri în Brașov , Bătrânul nu are acte și lucra cu ziua ..:

Un medic bucureștean a UIMIT O ROMANIE ÎNTREAGĂ , GEST INCREDIBIL FĂCUT DE EL pentru bătrânul bătut de doi tineri în Brașov , Bătrânul nu are acte și lucra cu ziua ..:

Un medic bucureștean a strâns 40.000 de lei pentru bătrânul bătut de doi tineri în Brașov / Bătrânul nu are acte și lucra cu ziua.

Medicul bucureștean Vasi Rădulescu anunță, pe pagina personală de Facebook, că a strâns 15.000 de lei, donații pentru bătrânul bătut cu sălbăticie de doi tineri în Brașov.

UPDATE Ora 19.00: Medicul Vasi Rădulescu anunță că s-au strâns deja în jur de 40.000 de lei.

UPDATE Ora 16.00: Medicul anunță că donațiile au ajuns la aproape 25.000 de lei.

”Am vorbit cu purtătorul de cuvânt al spitalului. Are traumatisme faciale, o mică fractură cervicală, este încă foarte marcat de tot ce i s-a întâmplat, dar starea în rest e bună.

Nu are acte. Cei de asistența socială au început demersurile să îi facă acte provizorii, apoi va apărea și un cont bancar. E din Focșani și lucra cu ziua în Brașov. Stătea undeva la marginea orașului, în condiții grele. Nu are locuință.

Cei de la Spitalul Județean Brașov se ocupă IMPECABIL de dumnealui. Urmează să facă iar ecografii și RMN. Îl vor ține până după Paști, chiar dacă medical pare totul bine. Îl țin ca să fie liniștit, să doarmă bine, să aibă mâncare. Oameni!”, scrie Vasi Rădulescu pe Facebook.

Imaginile video apărute online arată că batrânul agresat într-un pasaj din Brașov a fost bătut cu sălbăticie de cei doi tineri, care au continuat să-l lovească și după ce bărbatul de 66 de ani pare să-și fi pierdut cunoștința.

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru lovire după ce l-au agresat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe bărbatul în vârstă de 66 de ani.

 

Vă rog mult de tot. Sunt numit cu toate epitetele și metaforele posibile. Sunt un liant și cam atât. Meritul principal…

Publicată de Vasi Rădulescu pe 3 Aprilie 2018

 

Si aveti mai jos

 

Noutăți, noutăți…Am ajuns la 15.000 de lei.O felicit pe Irina Binder pentru efortul uriaș depus. Vom ține legătura…

Publicată de Vasi Rădulescu pe 3 Aprilie 2018

 

Așteptăm părerile voastre si va rugam distribuiți mai departe , poate cineva o sa-l ajute !

Va mulțumim !

Facebook Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.