Cântăreață de 28 de ani, găsită moartă în casă! S-a fotografiat înainte de tragedie și a transmis un ultim mesaj fanilor

Goo Hara, actriță și cântăreață oiginară din Coreea de Sud, a fost găsită fără suflare duminică, în propria locuință. Ea era cunoscută ca fostă membră a trupei Kara, acolo unde a început să cânte încă din anul 2008.

Polițiștii caer anchetează moartea lui Goo Hara au declarat că, momentan, nu se știe exact ce s-a întâmplat.

Artista își pregătea revenirea în lumina reflectoarelor și deja apăruse pe scenă de câteva ori, înainte de a fi spitalizată, în luna mai, pentru că ar if încercat să se sinucidă. Goo Hara și-a cerut scuze după incident, declarând că nu a vrut să0i facă pe fani să-și facă griji pentru ea.

S-a fotografiat înainte de a murit

Goo Hara a fost găsită fără suflare în jurul orelor 18:00, în casa ei.Ultima postare pe rețelele de socializare nuprevestea ce avea să se întâmple. În seara dinaintea morții ei, artista s-a fotografiat în pat. „Noapte bună” le-a urat ea celor peste un milion de fani.

Cu doar o lună în urmă, una dintre cele mai bune prietene ale lui Goo Haras-a stins din viață. Fostă colega de trupă și-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă milioane de fani devastați de moartea ei. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.