CAZ HALUCINANT DIN PARTEA Guvernului PNL pentru România !

Noua guvernare PNL bagă România in datorii si asta de la nici o lună si ceva de zile de la Guvernare PNL , a început să îngroape ușor si rău să îngroape România in datorii ! Depilă noile împrumuturi ! Păcat că TĂIEREA SALARIILOR SPECIALE NU SE TAIE !

Ministerul de Finanţe a redeschis o emisiune de titluri scadentă în septembrie 2023 şi s-a împrumutat cu 660 mil. lei peste nivelul de 500 mil. lei programat, la o dobândă anuală de 4,07%.

La licitaţie au participat şapte dealeri primari. Volumul total al cererii a fost de 1,75 mld. lei, triplu faţă de nivelul programat, din care ofertele competitive au totalizat 1,53 mld. lei, iar cele necompetitive 219 mil. lei.
Rata cuponului a fost de 4,40%, iar randamentul până la maturitate aferent preţului acceptat a fost de 4,09%.

Florin Cîțu nu poate fi oprit: A mai împrumutat, doar azi, peste 1,1 miliarde de lei la dobânzi uriașe . Din valoarea nominală adjudecată de 1,1 mld. lei, suma oferita de bănci în nume şi cont propriu s-a ridicat la 785 milioane lei, iar în contul clienţilor s-a ridicat la 250 mil. lei. Totodată, ofertele necompetitive au totalizat 125 mil. lei.

În decembrie, statul a programat licitaţii în volum de 5,9 mld. lei, din care 1 mld. lei prin certificate de trezorerie.

Distribuiți mai departe ca , România să afle ce se întâmplă !

Facebook Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.