Ce s-a întâmplat în platoul Acces Direct după ce Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de o femeie dezbrăcată

Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens.
Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie.

Emisiunea a fost intreruptă pentru câteva minute de publicitate, Mirela Vaida aflându-se în stare de șoc după evenimentul grav.

Se pare că femeia a dat buzna pe o ușă lăturalnică a platoului și nu a putut fi observată de nimeni. Aceasta spunea neîncetat: “Să-mi dai banii! Să-mi dai banii!”. Mirela Vaida nu o cunoaște pe femeia în cauză și nici colegii din platou. Atacatoarea a fost imediat imobilizată de angajații emisiunii, iar poliția a fost sunată imediat pentru a interveni.

UPDATE 21:00 – Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

UPDATE 19:30 – Antena 1 confirmă incidentele ce au avut loc în cursul zilei de 19 martie, în platoul emisiunii Acces Direct, când Mirela Vaida a fost atacată cu o piatră de un om al străzii ce a intrat prin efracție. Autoritățile au fost sesizate imediat, iar Poliția a deschis deja o anchetă. După primele cercetări, femeia este un caz cunoscut în sectorul 1 al capitalei pentru diverse evenimente similare.

Totul s-a întâmplat chiar în timpul emisiunii, când femeia dezbrăcată a reușit să pătrundă în platou într-un moment în care toată echipa era focusată pe realizarea emisiunii. Femeia dezbrăcată a pătruns pe o ușă lăturalnică cu o pungă în mână.

În acea pungă se aflau hainele ei, dar și o bucată de piatră. Bolovanul a fost aruncat spre prezentatoare, care a reușit să se ferească în ultimul moment de obiect. În momentul în care femeia a atacat-o pe prezentatoare a strigat cu putere: “Să-mi dai banii înapoi!”.

Imediat colegii de platou au sărit și au mobilizat-o pe femeie. Aceștia au acoperit-o cu o pătură și au dus-o într-o cameră alăturată. După câteva minute a venit poliția, iar în continuare se fac cercetări pentru a se afla cu exactitate ce s-a întâmplat.
Emisiunea s-a oprit preț de câteva minute chiar în timpul incidentului care a șocat o România întreagă.

Ce s-a întâmplat în spatele camerelor, în momentele de publicitate, după ce Mirela Vaida a fost atacată în direct
După ce femeia a fost imobilizată și acoperită cu o pătură, poliția a fost sesizată imediat pentru a interveni. Mirela Vaida a dat și câteva declarații în care a spus că dece timp este amenințată în mediul online de către o persoană de sex feminin. S-a aflat imediat după că femeia era, de fapt, internată deja la un spital de psihiatrie, mai exact la Obregia, potrivit Observator.

Între timp, Mirela Vaida a fost asistată de colegii de platou, care iau oferit calciu și alte câteva medicamente pentru a se calma.

“M-am interesat și colegii mei nu spun să fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Au acoperit-o cu o pătură, cu o prelată, o draperie, nu știu ce au găsit aici. Am chemat poliția și eu am luat un calciu. Mi-au dat colegii mai multe să pot cât de cât să mă calmez pentru că sunt în șoc.”, spune Mirela Vaida cu lacrimi în ochi.

“Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și n-aș vrea să cedez în direct. Da, am fost atacată fix în momentul când am intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intrat pe o ușă lăturalnică”, spune Mirela Vaida.

“Îmi este frică pentru viața mea. Femeia asta a venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Nu știu, m-am șocat, pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede.
Norocul meu e că nu m-a nimerit. Ce să vă spun… Sper să reușesc să continui emisiunea. Doamna psiholog a intrat în direct să mă ajute”, a spus Mirela Vaida.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.