Cum arată casa lui Liviu Vârciu. Artistul se laudă cu o vilă de sute de mii de euro

Distribuie pe

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Celebrul cântăreț si actor este un bărbat împlinit, cu o familie minunată, care a reușit să-și îndeplinească și una dintre cele mai mari dorințe: aceea de a avea o casă, de care este foarte mândru.

Liviu Vârciu, imagini cu casa visurilor sale:


Liviu Vârciu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebrul artist are trei copii frumoși, o femeie minunată lângă el și se poate declarat un bărbat împlinit. Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și poate spune că are tot ce își dorește.

Una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost să aibă propria lui casă, lucru pe care l-a și reușit. După patru ani de muncă, în sfârșit a finalizat lucrările și se poate lăuda cu o vilă pe cinste. A făcut multe sacrificii pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit, dar orice efort a meritat.

De curând, vedeta de la Antena 1 a postat câteva fotografii în mediul online pentru a le arăta și fanilor cum arată în interior vila sa.
Casa este cu adevărat una extrem de reușită și se vede că a investit mult în ea. Are cinci dormitoare, toate amenajate după propriul plac, iar la subsol a amenajat o sală de cinema cu o capacitate de opt locuri.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri și Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiștii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a spus Liviu Vârciu la televizor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.