Cum arată si ce se întâmplă cu Lili din ”La bloc”. Actriţa nu şi-a schimbat coafura de 12 ani

La începutul anilor 2000, serialul ”La bloc” prindea publicul din România. Actorii din el aveau haz şi descreţeau frunţile românilor. Anii au trecut şi distribuţia s-a schimbat major. Cum arată Lili din ”La bloc” în prezent? La fel!

Loading...

Cum arată Lili din ”La bloc”

Serialul a fost un fenomen în România. A avut 524 de episoade pe care toţi românii le-au urmărit. Actorii au fost îndrăgiţi de public şi au adunat mii de fani, în toată ţara. Dintre ei, Lili din ”La bloc” e neschimbata de peste 12 ani.

Mariana Dănescu, cea care o interpreta pe Lili, soţia lui Dragoş Moştenescu în serial, e neschimbată. Actriţa are aceeaşi coafură pe care o avea şi în anii 2000. Aceasta a renunţat la apariţiile tv şi se concentrează pe piesele de teatru.

Actriţa Mariana Dănescu nu şi-a schimbat coafura
Actriţa a colaborat cu Teatrul Metropolis din Bucureşti pentru mai multe piese de teatru. După terminarea serialului ”La bloc”, nu a mai prins contract pentru alte producţii TV.

Din distribuţia serialului ”La bloc” au mai făcut parte şi actorii Mihai Coadă, Dragoş Moştenescu, Alina Chivulescu, Dana Rogoz şi Emil Mitrache, Mariana Dănescu. Unii dintre ei activează la TV, ca Alina Chivulescu ce joacă în serialul Fructul Oprit, de la Antena 1.

Cu ce se ocupa Emil Mitrache
Dana Rogoz joacă în piese de teatru alături de Marian Râlea şi alţi actori celebri. Emil Mitrache a renunţat la actorie şi, o bună perioadă de timp a fost taximetrist. Apoi a renunţat şi s-a angajat în asigurări.

”Eu am făcut Uber timp de două-trei luni. Nu mai fac, pentru că am realizat că nu merită, sunt tot felul de condiţii care nu îmi convin. Acum lucrez în asigurări, am un birou de mediere, joc teatru. Săptămâna aceasta am două spectacole în Bucureşti. Lucram câteva ore seara, când aveam timp, şi cam atât’, a povestit Emil Mitrache pentru Click!

Facebook Comments
loading...
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.