Dinu Iancu Salajanu, noul presedinte al Consiliului Județean Salaj

Surpriza URIASA la alegeri. Celebrul cantaret de muzica populara este noul Presedinte al Consiliului Judeteal Salaj

Alegeri locale. Cunoscutul interpret de muzica populara, Dinu Iancu Salajanu, este, acum, noul presedinte al Consiliului Judetean Salaj.
Cantaretul este favorit dupa numararea paralela a voturilor de la alegerile locale din 27 septembrie. Dinu a candidat din partea PNL, si a castigat in defavoarea PSD si UDMR.

Dinu Iancu Salajanu – noul presedinte CJ Salaj
Indragitul solist de muzica populara, Dinu Iancu Salajanu, a fost ales prin vot, noul presedinte al Consiliului Judetean Salaj.

Anuntul victoriei la alegerilor locale a fost facut de catre presa din Salaj. Astfel, potrivit rezultateleor partiale publicate de rezultatevot.ro,
Dinu Iancu Salajanu a obtinut 36% din voturi, urmat de candidatul PSD,
Florin Florian, cu 27% din voturi, si cel al UDMR, Robert Szilagyi, cu aproape 20% din voturi.

In ultimi 16 ani, functia de presedinte al Consiliului Judetean Salaj a fost ocupata de catre Tiberiu Marc din partea PSD.

Cine este Dinu Iancu Salajanu ?
Dinu Iancu-Salajanu (n. 2 iulie 1969) – cu numele initial de Dinu Ianchis – este un cantaret roman de muzica populara, interpreteaza cantece din zona Ardealului. A urmat Conservatorul, sectia canto clasic, la Facultatea de Muzica a Universitatii din Oradea.

Este directorul casei de cultura din Zalau si directorul ansamblului de cantece si dansuri „Porolisum”.
Din 2006, este liderul organizatiei judetene a Partidului Initiativa Romaniei. A cantat si canta (colinzi) alaturi de Nicolae Furdui Iancu, al carui fin de casatorie si este. Pe 9 martie 2020 s-a inscris in PNL.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.