Doliu în lumea culturală constănțeană. A murit violonistul Mitică Feraru

Lumea artistică este în doliu, după ce violonistul Mitică Feraru a murit. Muzicianul, care făcea parte din Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, a lăsat în urma sa multă durere și suferință. 

Anunțul trecerii în neființă a fost făcut în mediul online de managerul teatrului la care lucra de ani buni, mesajul emoționant făcându-i pe oameni să-și exprime condoleanțele și să lase numeroase mesaje în amintirea violonistului român

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care Mitică Feraru a decedat, reprezentanții Teatrului „Oleg Danovschi” nefăcând publice astfel de informații. Cei care l-au cunoscut pe artist pot aprinde o lumânare până când va fi condus pe ultimul drum.

CITESTE SI: Medicul Flavia Groșan, dezvăluiri incendiare. De ce nu s-a vaccinat anti-Covid-19: „Dacă mă iau după acest lucru, nu m-aș vaccina niciodată”

Doliu în lumea artistică. Mitică Feraru, un violonist din Constanța, a murit

„A plecat dintre noi un muzician de excepție, violonistul Mitică Feraru. Concert maestru al orchestrei Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, și-a dedicat întreaga viață Muzicii și Teatrului, pe care l-a slujit cu devoțiune și pasiune, cu modestie și smerenie.

Păcat! A lăsat în urmă tristețe și uimire, pentru că mai putea face atât de mult în meseria care i-a fost atât de dragă. Îi vom respecta memoria și nu vom lăsa uitarea să se aștearnă peste imaginea unui artist născut cu atâta har.

CITESTE SI : Doliu în lumea culturală constănțeană. A murit violonistul Mitică Feraru

Drum bun, Maestre! Dumnezeu să vă poarte pașii spre Pacea și Lumina Veșniciei!”, se arată în anunțul făcut pe pagina de Facebook a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.