Două tinere, de 28 şi 32 de ani, au fost găsite moarte într-un lan de porumb, în Italia

Două tinere și-au găsit sfârșitul într-un mod tragic pe un câmp din Milano, după ce au fost strivite de o combină agricolă.

Șoferul, care este cercetat pentru omor din culpă, este în stare de șoc și spune că nu le-a văzut.

Acest accident trebuie să fie un semnal de alarmă pentru agricultori

Este încă un mister neelucidat cum s-au stins Hanan Nekhla, în vârstă de 32 de ani și pe prietena ei Sara El Jaafari, în vârstă de 28 de ani, cele două tinere de origine marocană găsite sâmbătă seara fără viață într-un pat improvizat între plantele de porumb înalte de cel puțin doi metri.

“Sunt șocat de ceea ce s-a întâmplat. Chiar nu am observat nimic.” Andrea P., tractoristul de 28 de ani anchetat pentru omor din culpă după ce, alaltăieri seară, carabinierii au găsit două femei moarte cu urme de strivire pe un câmp din San Giuliano Milanese, la granița cu Locate Triulzi.

Operatorul agricol conducea vinerea trecută tractorul său Grim 3500 pe câmpul unde au fost găsite moarte cele două prietene ale sale, Sara El Jaafari, 28 de ani, și Hanan Nekhla, 32 de ani. Apărarea sa s-ar baza pe faptul că roțile tractorului pe care îl conducea se află la aproximativ 3 metri de axul cabinei, care este, de altfel, înălțată.

De asemenea, bărbatul i-a arătat avocatului său o înregistrare video pentru a evidenția cât de puțin se vede, în comparație cu roțile în mișcare, din cabina șoferului. La acea vreme, cea mai mare parte a câmpului avea plante de porumb de doi metri înălțime. Astfel, câmpul vizual era și mai limitat. Cel mai probabil, acestea sunt elementele pe care bărbatul va încerca să le afirme atunci când va fi chemat să se apere.

Anchetatorii încearcă să afle acum ce căutau cele două tinere în lanul de porumb.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.