Ei Sunt Muncitorii De Pensionarul De 68 De Ani, In Apartamentul Din Onesti!

Silviu Istoan (38 de ani) si Dan Patatu (55 de ani) sunt cei doi muncitori rapiti, legati si apoi omorati in timpul luarii de ostatici in apartamentul mortii din Onesti

Cei doi erau angajati ai aceleiasi firme pentru care a lucrat si sotia criminalului Gheorge Morosan, aceeasi firma care a castigat in instanta apartamentul sotilor.

Morosan, dupa ce femeia, angajata ca magazionera, a girat cu casa in cazul in care ar fi disparut bani din gestiune.

La un moment dat, din firma au disparut peste 800.000 de lei, motiv pentru care firma s-a indepartat impotriva magazionerei si astfel au castigat apartamentul.

La inceputul acestui an, sotii Morosan au primit o instiintare ca au pierdut casa, iar astfel, Gheorge Morosan a pus cale la un plac de razbunare.

Ieri, Silviu Istoan, electrician la Chimcomplex SA, si Dan Patatu, au mers sa efectueze lucrari in apartamentul din Onesti, fiind surprinsi de Gheorge Morosan.

Inarmat cu un cutit, Morosan i-a sechestrat, i-a legat si i-a tinut inchisi pe balconul apartamentului, timp in care el a sunat la numarul unic de urgenta 112 si a anuntat ca ii tine sechestrati pe cei doi muncitori, amenintang ca daca nu ii vor fi indeplinite cerintele, ii va ucide.

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.