Emilia Bubulac a murit. Cu o zi in urma, interpreta de muzica populara si-a pierdut sotul

Emilia Bubulac a murit vineri dimineata la varsta de 60 de ani, la doar o zi dupa ce sotul ei a decedat si dupa ce saptamana trecuta si-a pierdut tatal.

Interpreta de muzica populara a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce in urma cu o saptamana si-a inmormantat tatal, iar cu o zi inainte sotul ei a murit in urma unui atac de cord. Artista a facut stop cardiac.

Emilia Bubulac s-a nascut in satul Borosteni, din judetul Gorj. Dupa ce a absolvit liceul, Emilia Bubulac a fost vreme de un an educatoare, insa a renuntat pentru a urma o facultate in Bucuresti.

Dupa casatorie, s-a stabilit definitiv in Capitala si la indemnul sotului a inceput sa participe la festivaluri de muzica populara, potrivit Gorjeanul.ro.

Artista a urmat sectia canto popular a Scolii Populare de Arta din Bucuresti si se dedica aproape in totalitate fenomenului muzical traditional, ceea ce marcheaza si inceputul ascensiunii sale muzicale.

A devenit laureata a Festivalului „Floarea din Gradina“ si continua sa castige o multime de premii datorita interpretarii unor melodii autentice gorjenesti. Printre piesele care au incantat publicul se numara „Viorea, viorea, viorea“, „Teiule, frunza rotata“, „Seara buna, Marioara“, „Da-mi, neicuta, gura ta“, „Frumos canta, turtureaua“, „Ce frumoasa-i, neica, dragostea“, „Si mi-am pus un gand pe lume“

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.