Fetiță de opt ani, snopită în bătută într-o scară de bloc !

O altă scenă de violență șochează România. O fetiță de 8 ani este snopită în bătaie într-o scară de bloc. Agresoarele, două fete în vârstă de 11 ani. Cazul fetei de 13 ani, din Târgu Jiu, este cel care a scos la iveală o serie de evenimente violente între adolescenți. La nicio săptămână după publicarea scenelor de teroare pe care o tânără le-a trăit, fiind bătută și umilită de alte trei fete, recent, o altă filmare lovește din plin România.

O copilă de 8 ani, urmărită și bătută într-o scare de bloc
Bullying-ul este din ce în ce mai practicat în România, motiv de îngrijorare pentru părinți și autorități. În ultimele zile, tot mai multe scene violente au fost publicate pe rețelele de socializare, creând o adevărată isterie în rândul internauților.

Cel mai recent caz care șochează milioane de români este cel al unei fetițe de 8 ani, bătută și umilită de alte două fete de 11 ani. Scenele de groază au loc în zona centrală din Motru, în urmă cu câteva zile. După ce a fost bătută în văzul tututror, agresoarele au urmărit copila și în scara blocului în care aceasta locuia.

În filmare se poate auzi cum micuța le imploră pe fete să nu o mai bată și să o lase în pace: „Lasă-mă în pace! Lasă-mă!”.
Postarea a fost publicată de Oana Schirloiu, care a scris și un scurt mesaj care însoțește scenele cumplite de violență.

„Se întâmplă la Motru! Unde dăm de aceiași părinți iresponsabili și de aceiași copii bătuți în cap! Da, să vă înoate părinții cu tot cu voi câțiva ani “la apa mare”, sa se sature de așa copii fără viitor pe care îi ”cresc din greu“ . Sper să primiți ce meritați!”

Ce mesaj au transmis autoritățile
În urma publicării materialului video, poliția din Motru s-a autosesizat, transmițând un comunicat prin care prezintă situația actuală a celor trei tinere.

“Având un vedere imaginile de mai sus, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut in data de 12.09.2020.
Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, a anunțat IPJ Gorj, potrivit observatornews.ro.

Vezi imaginile în care fetița este lovită și umilită:
Sursă video: Facebook Oana Schirloiu

Se întâmpla la Motru ! Unde dam de aceeași părinți iresponsabili și de aceeași copii bătuți in cap ! Da , sa va înoate părinții cu tot cu voi câțiva ani “ la apa mare” sa se sature de așa copii fără viitor pe care ii” cresc din greu “ . Sper sa primiți ce meritați !🤬🤬🤬🤬🤬

Publicată de Oana Schirloiu pe Duminică, 13 septembrie 2020

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu, ca urmare a apariției in spațiul public a unor imagini in care doua fetițe exercitau acte de violența împotriva alteia😔

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.