Fetița lui Laurette s-a întors așa azi de la școală, cu dințișorul spart

Fetița ei, Serena, a avut parte de o experiență foarte neplăcută la școală, fiind bătută cu sălbăticie fiind victimă a rasismului.
Atindehou Innocencia Laurette, una dintre cele mai sexy tinere creole de la noi, a postat pe rețelele de socializare un mesaj absolut cutremurător. Este vorba despre fiica ei, care a trecut printr-o durere de neimaginat.

Laurette, clipe grele alături de fetița ei, Serena. A fost bătută la școală UNDE JEGURILE ALEA DE PROFESORI SI DIRECTOR NU FAC ABSOLUT NIMIC ! Jegurile astea trebuie trase la RĂSPUNDERE !

Fiicei sale, Serena, i-a fost spart un dinte de către un coleg de clasă. Laurette susține că școala în care fetița învață nu a luat măsuri. Totodată, susține faptul că fetița este tratată urât pentru că este de culoare.

”Toata copilaria mea, si mai apoi adolescenta au fost umbrite de rautatile colegilor de scoala legate de culoarea pielii mele. Am sperat ca odata cu trecerea la democratie, cu eliberarea de sechelele comuniste, cu deschiderea catre Vest, cu evolutia sociala, aceste lucruri vor disparea. Discriminarea rasiala in Europa anului 2019 pare scenariu de film. Din pacate, copila mea traieste acelasi scenariu pe care si eu l am suportat cand aveam varsta ei. Pentru ca este de culoare…

PRIVIȚI CE I-A FĂCUT JEGURILE ORDINARE DE COPII FETEI ACESTEA !

Îi rugăm pe părinții acelor copii SĂLBATICI” ȘI VIITOARELE JEGURI OMENEȘTI” pe care ii are să-și țină acasă dacă NU au comportament adecvat intr-o societate ! RUȘINE !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.