FRATELE MĂDĂLINEI MANOLE CERE REDESCHIDEREA DOSARULUI MORȚII ARTISTEI. CRIMINALIȘTII INTERNAȚIONALI NU CRED ÎN VARIANTA SINUCIDERII

Fratele Mădălinei Manole, Marian, a cerut ca dosarul morții cântăreței să fie redeschis, pentru a se afla dacă „fata cu părul de foc” s-a sinucis sau a fost omorâtă.

Bărbatul s-a apucat să strângă bani pentru procese și este ajutat de avocaţi şi criminalişti de renume. Marian Manole a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a anunțat că stânge bani din donații pentru a redeschide dosarul morții vedetei.

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit, neapărat bani. Aștept să doneze oameni puternici, din țară din afară. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole și care vrea să știe adevărul, poate să ajute, dacă vrea”, a spus fratele cântăreței.

Totodată, bărbatul a explicat că dosarul morții Mădălinei Manole nu a fost deschis timp de 10 ani pentru că nu au existat oameni capabili să ducă la bun sfârșit ancheta.

„Pentru că nu au existat oameni pricepuți care să se ocupe de caz. Tata este primul om care a luptat acum 10 ani, după decesul fetei lui și singurul care a luptat să afle adevărul”, a mai spus bărbatul.

Îl bănuiește pe Mircea Petru pentru crimă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.