Gabriela Cristea nu este într-o stare prea bună, ea a ajuns la spital cu cea mică …Ce s-a întâmplat

Ca o mamă ce are pui , așa si Gabriela , a ajuns de îndată la spital cu fetița ei nu într-o stare prea bună de sănătate pentru fica ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt doi părinți responsabili ce au mare grijă de fiicele lor. Chiar dacă sunt mai mereu atente cu cele mici, iată că mezina familie are o problemă de sănătate și au ajuns la medic.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea se ocupă foarte bine de cele două fiice ale lor și fac tot posibilul să nu le lipsească nimic. Aceștia au ales să își împartă foarte bine activitățile zilnice astfel încât cele mici să fie mereu atent supraveghetate, însă problemele de sănătate nu țin cont de acest lucru.

Soțul Gabrielei Cristea a postat recent pe pagina sa de socializare că se află cu cele mici la spital, însă se pare că nu este un motiv de îngrijoare. Cântărețul a menționat că au dus-o pe mezina familiei la un control, dar cu ei a mers și fiica mai mare ca pare foarte încântată de rolul de medic.

Acesta s-a așezat pe scaunul doctorei care o consulta pe surioara sa și pentru câteva momente a intrat în rolul acesteia. Se pare că îi place foarte mult acest lucru și poate că peste câțiva ani va ajunge medic.

Doctorul i-a prescris, cel mai probabil, celei mici un tratament, iar în curând se va însănătoși.

Și , ca orice mamă când puiul ei nu se simte bine , nici mamei nu îi este bine să își vadă copilul suferind de ceva anume .

Gânduri bune îi dorim !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.