Gina Pistol naște în maxim 6 săptămâni. Cum se manifestă sindromul de care suferă

Gina Pistol va da naștere în 5, maxim 6 săptămâni, după cum a spus chiar ea pe Instagram. Prezentatoarea Chefi la cuțite trece prin cea mai frumoasă, dar și cea mai grea perioadă a vieții ei.

Însărcinată pentru prima oară, vedeta s-a confruntat cu stări și situații pe care, evident, nu le-a mai experimentat până acum. Ea le-a spus celor care o urmăresc cu ce probleme se confruntă acum.

Gina Pistol naște în maxim 6 săptămâni

Gina Pistol este foarte nerăbdătoare să-și strângă fetița în brațe, iar asta se va întâmpla cât de curând. Potrivit vedetei, în 5-6 săptămâni va da naștere primului ei copil. Atât ea cât și Smiley sunt extrem de entuziasmați și așteaptă ziua cea mare cu sufletul la gură.

„Mai am cam cinci săptămâni, șase cel mult. Atât mai am și nasc”, a spus prezentatoarea Chefi la cuțite pe Instagram.

Gina a muncit pe toată durata sarcinii, ocupându-se în continuare de filmările la Chefi la cuțite și de companiile din online. Mai nou, acasă la ea și la Smiley este un adevărat șantier, pentru că cei doi se pregătesc așa cum se cuvinte, să o primească în viața lor pe bebelușă.

Gina Pistol are sindromul picioarelor neliniștite

Gina le-a spus fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare că se confruntă cu sindromul picioarelor neliniștite. Potrivit specialiștilor, sindromul picioarelor neliniștite este o afecțiune neurologică, senzitivo-motorie, care afectează calitatea vieții prin

Acesta poate surveni secundar unor afecțiuni medicale sau idiopatic, fără o cauză decelabilă. Sindromul picioarelor neliniștite se poate asocia frecvent cu tulburarea de mișcare periodică a picioarelor în somn.

Cu asta se confruntă Gina Pistol, acum, înainte cu o lună de a da naștere fetiței sale. Vedeta a spus că imediat cum se lasă seara începe să aibă probleme.

„Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”, a spus Gina Pistol.

One comment

  1. Doamna Gina i mi pare rau de boala d voastra si trebuie sa va spun ca si eu de vreo 7 ani ma confrunt cu aceiasi boala dar eu sunt diabetica si mai in virsta ca d voastra stiu e groaznic dar eu merg in fiecare vara la mare caut sa stau cu picioarele in apa acolo ma mai lasa dau cu tot felul de creme seara am mai mers si pe la manastiri iau pastile se circulatie periferica dar simtomele sa zic asa s au mai diminuat putin dar am vazut odata la b1 tv la emisiunea Alinei Badic un medic nu stiu cum se numeste care zicea ca poate vindeca simdromul picioarelor nelinistite poate incercati sa aflati si mai luati o si prin babe cu descintece Multa sanatate va doresc

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.