Horia Brenciu, cuvinte emotionante despre sotia sa

Intr-un interviu pentru viața.ro, artistul a fost întrebat despre cum este viața alatorilor lui Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu, declarata inedita despre sotia sa. Vedeta sunt familii superba alaturi de sotia sa, Alice Dumitrescu, dacă sunt copii de copii, iar cuvintele sunt prea bune de lauda și aprecierea. „Mi-a fost producător de 3 ori, la TVR, la Național TV și la ProTV când am filmat „Om bogat, om sărac”.

Sotia lui Horia Brenciu a aparut in costum de baie
Nu vreau să o pun pe tapet, dar nu cred că o să găsești povești de genul acesta între oamenii din România…Tu nu știi ce poate viața ta.

Horia Brenciu, declaratie inedita despre sotia sa
Să treci de trei ori prin viață cu aceeași femeie, ca producător și, deodată, să ai o relație cu ea? Mi se pare incredibil. La prima vedere e ceva putred în Danemarca, dar așa suntem noi oamenii. Putem avea lângă noi o persoană la care nu ne uităm foarte atent și, deodată, se schimbă lucrurile. Asta e viața.

Și, mai mult decât atât, ceea ce este foarte interesant, eu am lucrat cu tatăl ei. Tatăl ei a fost regizor de montaj în TVR și prima dată am lucrat cu el, și apoi am cunoscut-o pe ea…

Alice nu este o femeie pe care o cucerești o dată. Și Alice m-a învățat că o femeie trebuie cucerită în mod constant. Nu în fiecare zi, că ne plictisim, dar în mod constant. Cred că pentru orice vrei să ai în viață, trebuie să muncești”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.