Horoscopul lunii ianuarie pentru toate zodiile! Leii au parte de schimbări, iar Vărsătorii trebuie să fie atenți!

APRICORN 21.12- 19.01
Se anunţă o perioadă cu totul specială pentru tine! Îţi va merge bine pe toate planurile, atât profesional, unde apar noi surse de venit şi colaborări la care nu te-ai fi gândit niciodată, cât mai ales pe plan sentimental. Capricornii singuri au toate şansele să-şi întâlnească mult aşteptatul suflet-pereche.

VĂRSĂTOR 20.01-18.02
Ianuarie nu este cea mai bună lună a ta din anul 2020, dar asta nu trebuie să te descurajeze. Stai prost cu energia şi ai nevoie de mai multă relaxare pentru a-ţi pune gândurile în ordine. Cel puţin cu sănătatea stai foarte bine, iar asta te ajută să-ţi recapeţi puterile!

PEȘTI 19.02-20.03
Simţi nevoia să călătorești, să cunoști locuri şi oameni noi, care te vor ajuta, de-a lungul anului, în proiectele la care te gândești de ceva timp. Iar astrele chiar te vor ajuta în tot ceea ce îți propui, însă nu exagera cu nopţile nedormite şi nu te stresa inutil.

BERBEC 21.03-20.04
Ianuarie este o lună excelentă pentru tine, chiar dacă începutul de an îți va crea ușoare probleme din cauza lipsei de energie. Pentru tine, apar noi oportunități de afaceri, ceea ce înseamnă mai mulți bani, dar și pe plan amoros îți merge foarte bine!

TAUR 21.04-20.05

Sănătatea este prioritatea ta numărul unu în ianuarie. Nu neglija simptomele ce apar din cauza suprasolicitării fizice și psihice din ultimele luni ale lui 2019! Fă sport, te poate ajuta să te relaxezi și să te încarci cu energie pentru noul an, care se anunță memorabil.

GEMENI 21.05-21.06

Anul Șobolanului de metal nu te scoate din zona de confort sau de rutină, iar în ianuarie nu poate fi vorba despre schimbări, fie ele în zona carierei sau a familiei. Dacă ți-ai făcut planul pentru o avansare în carieră, ianuarie nu este momentul potrivit.

RAC 22.06-22.07

Ianuarie reprezintă momentul ideal în ceea ce privește restabilirea conexiunilor pierdute și a tot ceea ce s-a prăbușit în anii precedenți. Ar putea exista unele neînțelegeri între tine și partener, însă acestea au drept scop clarificarea unor situații.

LEU 23.07-22.08
Tu eşti obişnuită să conduci şi să ai mereu ultimul cuvânt, dar, spre finalul lui 2019, n-ai prea avut parte de asta. A trebuit să tolerezi o serie de situaţii cu care n-ai fost de acord, dar 2020 vine cu schimbări şi vei avea ocazia să fii un Leu adevărat.

FECIOARĂ 23.08-22.09
Pentru tine, lecţia lunii ianuarie este răbdarea. Gândeşte de două ori înainte să iei o decizie, nu reacţiona la primul impuls şi învaţă să fii tolerantă cu oamenii care nu împărtăşesc aceleaşi idei cu tine. În viaţă, nu totul este despre a fi primul şi a avea mereu dreptate.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Luna ianuarie nu vine cu mari schimbări pentru tine. Nu te aştepta să apară prinţul pe cal alb şi nici jobul de vis, însă, cel puţin, nu-ţi va merge nici rău. Sfatul astrologilor: evită discuţiile în contradictoriu, atât cu partenerul de viaţă, cât mai ales cu şeful.

SCORPION 23.10-21.11
Vei fi mai motivată decât oricând să muţi munţii din loc! Începutul de an vine cu o energie incredibilă şi o nevoie de schimbare. Simţi că a venit momentul pentru schimbările la care te gândeşti de mult timp, iar sănătatea îţi va permite să munceşti peste program.

SĂGETĂTOR 22.11-20.12
Ianuarie aduce, în sfârşit, linişte la locul de muncă! Odată cu anul care a trecut, simţi nevoia să tragi linie, să pui în balanţă ce a fost bine şi ce a fost rău, şi să iei o serie de decizii pe care le amâni de mult. Petrece mai mult timp cu familia, asta te încarcă cu energie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.