Imagini de la înmormântarea Adrianei. Zeci de persoane o conduc pe ultimul drum pe victima pedofilului olandez

Cortegiul funerar este impresionant, zeci de persoane alegând să participe la înmormântarea copilei care a fost găsită strangulată pe un câmp. Colegii de clasă și de școală ai fetiței au adus coroane de flori cu mesaje emoționante și poartă fotografia ei la piept.

Loading...

Familia Fieraru a primit ajutor financiar pentru funeralii și de la primarul localității Gura Șuții.

“E ceva strigător la cer! Mi-a omorât copilaşul… Să nu-i văd nici faţa! Cred că n-are nici ochi, nici obraji… N-avem putere! Şi fraţii, şi noi, ca părinţi…”, declară mama Adrianei.

“El zice că ea doarme, că mâine se scoală şi se joacă cu ea. Ne-a nenorocit copilaşul meu… Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă! Ce-a făcut copilaşul meu? Era un copil nevinovat, venea de la şcoală! Ne-a nenorocit pe toată viaţa! Am stat numai prin spitale, trăiesc prin perfuzii şi mi-au zis doctorii că la cum arăt, o să mă trimită la nebuni.”, a mai declarat mama Adrianei.

Micuța Adriana, victima pedofilului de origine olandeză, este înmormântată astăzi.

Adriana Mihaela Fieraru este condusă pe ultimul drum astăzi. Fetița de 11 ani, elevă în clasa a cincea, a fost ucisă de pedofilul olandez care ulterior s-a sinucis intrând cu mașina într-un camion.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!

Facebook Comments
loading...
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.