Iohannis s-a dus la munte după tragedia de la Matei Balș. „Vă invit să veniți la schi”

Președintele Klaus Iohannis a fost surprins, sâmbătă, în timp ce cobora pe pârtia de la Păltiniş, Județul Sibiu. El a fost filmat schiind la numai o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balş din Capitală, unde şase oameni au murit într-un devastator incendiu.

Iohannis s-a dus la schi după tragedia de la Matei Balș. Preşedintele Klaus Iohannis a fost filmat la schi, astăzi, pe pârtia de la Păltiniş.

Discuția dintre cameraman și președinte a fost redată de Antena3.

„Cameraman: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi.

Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!”, a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele.

Excursia la Sibiu a preşedintelui vine la numai o zi de la incendiul tragic din Bucureşti, de la Institutul Matei Balş, acolo unde şase pacienţi bolnavi de COVID-19 au murit din cauza fumului şi a flăcărilor.

Iată și declarația de vineri a președintelui Iohannis:

Șeful statului a întreprins ieri, o vizită la Spitalul Matei Balș din Capitală, la câteva ore după incendiul devastator, care a ucis și rănit mai mulți pacienți, internați cu Covid-19.

„Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică.

2 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.