O mamă își vizitează copilul, în timpul mesei de prânz, și observă că este făcut de rușine, în public, de către profesori

Acum ceva timp, un băiețel în vârstă de 6 ani, de la Grants Pass, Oregon, a întârziat la școală.

Familia lui a avut probleme cu mașina, așa că mama, pe nume Nicole, știa că băiețelul ei va fi pedepsit pentru faptul că a întârziat.
Ca urmare, Nicole i-a făcut o vizită, la școală, în timpul pauzei de prânz. Scopul ei a fost pur și simplu să vadă ce face, dar a fost surprinsă de ceea ce a văzut.

În loc să primească o pedeapsă simplă, Nicole a mărturisit că fiul ei a fost supus unei umilințe publice.
Este suficient să spunem că era departe de a fi fericit …

Nicole nu se simțea tocmai bine, iar mașina a decis să se strice fix când nu aveau nevoie de asta.

Cum autobuzul nu era o alternativă, Nicole a făcut tot ce a putut, pentru a-și duce fiul la școală, dar a ajuns cu câteva minute mai târziu. “Uneori Hunter ajunge la timp, dar cel mai adesea întârzierea, nu este vina lui. Nicole suferă de osteoporoză, ceea ce îi face dificilă mișcarea, mai ales dimineața “, a declarat KDRV.

Când Nicole a ajuns la școală, l-a văzut pe Hunter stând singur. Era uimită să-și găsească fiul separat de ceilalți copii din școală.
Copilul era pur și simplu împiedicat să socializeze cu ceilalți copii. Hunter stătea cu mâncarea în față, iar ochii îi jucau în lacrimi.

Scena a zdrobit inima mamei, Hunter era ostracizat public și umilit.
Nicole a fost indignată de tratamentul pe care școala i-l aplica fiul ei, așa cum ar fi orice mamă. Pedeapsa părea prea severă.
Furia lui Nicole a fost cu atât mai mare cu cât Hunter este un copil emotiv.

Mama abia își putea crede ochilor ceea ce vedea, dar nu voia să lase lucrurile așa.

Știind că a trebuit să facă ceva, Nicole i-a făcut o fotografie a lui Hunter, în timp ce acesta stătea rușinat. Apoi a încărcat-o pe Facebook, unde a declanșat rapid un scandal în cadrul comunității locale.

Bunica lui Hunter a împărtășit fotografiile pe Facebook și postarea a generat peste 75 000 de acțiuni: Acesta este nepotul meu, Hunter. Mamei sale nu-i pornește mereu mașina, așa că întârzie, dar nu des, de data aceasta a întârziat un minut și iată cum a fost pedepsit.

Îl batjocoresc în fața celorlalți elevi! Directorul este responsabil pentru acest lucru. Mama sa l-a găsit acolo, plângând și l-au ținut acasă a doua zi. Oricine vrea, mă poate ajuta să demonstrez cât de inuman este tratamentul aplicat de către școală.

Se pare că politica școlii îl agresa pe Hunter.
Potrivit Snopes, districtul școlar a fost inundat cu apeluri furioase, iar pagina de Facebook a școlii a fost bombardată cu recenzii negative.

După ce imaginile au devenit virale, oamenii din Grants Pass au vrut să ajute. Ei și-dus la capăt misiunea de a se asigura că Hunter nu mai întârzie niciodată la școală.

Când mama lui Hunter a venit să-și ridice mașina de la reparat, a primit surpriza vieții sale.
Patronul service-ului și-a unit forțele cu oamenii din comunitate pentru a le cumpăra un alt vehicul și pentru a se asigura că este unul fiabil.

Mai multe companii din Medford, Oregon și Grants Pass, precum și o gazdă locală de radio, Bill Meyer, și-au unit forțele pentru a cumpăra o mașină. Nicole și familia ei au primit cheile unui van Chrysler.

“Vedeți minivanul care stă acolo?”, A întrebat Lisa McClease-Kelly de la service-ul de autovehicule Kelly.

Este e al vostru!
În plus față de primirea unui vehicul care să îl ducă pe Hunter la școală, la timp, povestea lui Hunter a schimbat modul în care școala tratează politicile de pedeapsă. Ei au desemnat o sală de clasă supravegheată, astfel încât copiii să nu mai fie stânjeniți.

Facebook Comments
loading...
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.