Mama Alexandrei Măceșanu, declarații printre lacrimi: Sper ca ea singură să scape dacă poliţia nu face nimic deocamdată

Imagini sfâșietoare au fost publicate pe pagina lui Alexandru Cumpănașu! Acesta a filmat-o pe mama Alexandrei Măceșanu în timp ce vorbea despre fiica ei. Cu toții speră ca Alexandra să fie în viață și să o găsească.

Cu greu își găsește cuvintele pentru a vorbi despre tragedia care s-a abătut asupra familiei lor. Mama Alexandrei Măceșanu trăiește o adevărată dramă în fiecare minut. În curând va fi ziua de naștere a Alexandrei și speră ca fiica ei să fie găsită până atunci, căci altfel va fi o durere de nedescris în familia lor în ziua în care Alexandra ar împlini vârsta de 16 ani.

De asemenea, mama Alexandrei Măceșanu speră să scape singură de acolo de unde ar putea fi ținută și să se întoarcă acasă.

„Eu o simt că trăieşte, ea este o fată puternică. A avut curajul să sune la 112 şi nu a ajutat-o nimeni. Sper ca ea singură să scape dacă poliţia nu face nimic deocamdată. Mă uit la pozele ei de dinainte de a fi răpită, la un botez sau majorat, unde a fost. Era plină de viaţă, un copil foarte cuminte. Oriunde ar fi Alexandra, vreau să ştie că noi o iubim şi o aşteptăm acasă, din tot sufletul. Sper ca autorităţile măcar de data asta să îşi facă datoria şi să încerce să o găsească. Este foarte greu, pe…

Din alte surse Alexandra nu ar fi moartă ci dusă în străinătate pentru prostituție problema si mai mare este că tot ceea ce s-a întâmplat pana acum SUNT IMPLICAȚI OAMENI PUTERNICI DIN ROMÂNIA MAI EXACT , OAMENI CE II AVEM IN PARLAMENTUL ROMÂNIEI FIE PSD FIE PNL SAU ACTUALUL PARTIT ”PMP” FOST PDL … pentru că ceea ce s-a intamplat in Carcal si NU DOAR ACOLO NU ESTE VORBA DE O DISPARIȚIE CI DE ZECI DE COPII DISPĂRUȚI SI AȘA PRINTR-UN FINAL PARCĂ TOTUL S-A DAT UITĂRII , DE CE?

România ,trezește-te odată !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.