Mama fraţilor Becali a murit înecată, după ce a făcut un accident vascular cerebral

După ce, aseară, a fost găsită moartă în piscina familiei, trupul mamei fraţilor Becali a fost dus la IML. Medicii legişti vor să vadă care a fost cauza morţii.

Până acum, există două variante: fie a alunecat şi a căzut în piscină, înnecându-se, fie i s-a făcut rău şi, când a căzut, s-a lovit grav.

UPDATE ORA 11.00. Concluzia oficială a legiştilor este că bătrânei i s-a făcut rău, suferind un accident vascular cerebral. Ea a căzut în piscină, unde a înghiţit foarte multă apă şi a murit.

UPDATE ora 10.03. Prima concluzie a medicilor legişti, care au încheiat autopsia, este, potrivit România TV, că bătrânei i s-ar fi făcut rău, din cauza problemelor de tensiune, ar fi căzut şi s-ar fi lovit la cap.

Mama fraţilor Becali ar putea fi înmormântată mâine.

În urmă cu circa jumătate de oră, la sediul Institutului de Medicină Legală, unde, joi seară, a fost dus trupul bătrânei de 83 de ani, a sosit Victor Becali.

Victor Becali

Medicii legişti vor da, în cursul zilei de astăzi, rezultatul autopsiei, urmând ca fraţii Becali să ridice trupul mamei lor de la IML pentru a se pregăti de înmormântare.

Despre tragedia care s-a petrecut aseară la vila familiei Becali, apropiaţii acesteia spun că bătrânei fie i s-a făcut rău, fie a alunecat şi a căzut în piscină. Ei exclud din start varianta unei sinucideri.

Trebuie spus că Parchetul a deschis dosar penal în cazul morţii femeii. Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru rtv.net, că decesul mamei fraţilor Becali este cercetat ca moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Everdichia Becali, mama lui Ioan şi Victor Becali şi mătuşa lui Gigi Becali, a fost găsită moartă, ieri seară, în piscina reşedinţei din Pipera.

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă Biomedica, familia Becali fiind abonată a acestei clinici.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, a declarat, însă, că echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica la 19.43. La momentul sosirii echipajului SABI, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali era decedată de mai mult de o oră.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.