Mara Bănică, de urgență cu cel mic la spital! După ce că ai copilul cu febră..

Mara Bănică a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a postat aseară pe rețelele de socializare un mesaj alarmant. Jurnalista a ajuns cu cel mic la spital, în miez de noapte!

Când vine vorba de Mara Bănică, nu este nevoie de prea multe prezentări, fiind fără îndoială una dintre cele mai bune jurnaliste de la noi din țară. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și gata să ofere o mână de ajutor celorlalți, aseară, bruneta a trecut prin momente nu tocmai plăcute, după ce a ajuns cu cel mic la spital.

A povestit întreaga întâmplare pe contul de Instagram, acolo una a scris cât de nemulțumită este de sistemul medical din România, care își bate joc de oameni. Cel mic prezenta febră, așa că, în jurul orelor 21:00, jurnalista l-a dus de urgență la spital pentru un consult și analizele necesare.

La intrarea din incinta medicală, paznicul i-a spus că nu are rost să meargă acum și să revină la 3 dimineața, atunci când nu mai este atât de aglomerat. “Testul e negativ. Dar aventura obținerii lui a fost cumplită. La Matei Bals, portarul care ne-a lăsat înăuntru cu mașina ne-a sfătuit să venim pe la 3 dimineața când nu e aglomerat. Adică..după ce că ai copilul cu febra, îl mai și trezești in crucea nopții pentru un consult și un test rapid. Altfel, oricum te prinde 3 dimineața dacă ajungi la camera de gardă undeva la ora 21.00! Și ce variantă îți rămâne?”, a scris Mara.

“Vreau să nu mai fiu forțată să dau banii pe un sistem bolnav”

În momentul în care a văzut că nu are cu cine să discute, bruneta a decis să meargă la un spital privat. Este de părere că sunt foarte multe familii care prezintă probleme și nu sunt tratate la timp din cauza sistemului medical care nu mai pune de ani de zile accentul pe pacient. Cât despre sistemul privat, nu toți oamenii își pot permite să dea sumele cerute de medici.

Cu toate că testul celui mic a ieșit negativ, Mara a continuat să-și exprime părerea legată de hoția și mita care există în spitalele din țara noastră. Vedeta s-a săturat de tot ceea ce se întâmplă în momentul de față și a răbufnit.

“Un spital privat, normal. Dacă-ți permiți. Sunt sute de familii care nu au de unde să plătească 400 de lei pentru normalitatea unei camere de urgență. De 30 de ani sperăm într-un sistem medical decent. Și suntem departe de a-l avea. Extrem de departe. Vreau să pot alege unde să-mi plătesc asigurarea obligatorie. Vreau să nu mai fiu forțată să dau banii pe un sistem bolnav care pute a hoit de la poartă prin mâna întinsă a paznicului sau buzunarul lat al infirmierei.”, a continuat jurnalista în postarea sa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.