Mesajul sfâșietor lasat de mama Cristinei Topescu pe coroana fiicei sale

Mama Cristinei Topescu a ajuns la capela cimitirului Bellu, acolo unde miercuri dimineata a fost despus sicriul cu trupul fiicei sale.

Rodica Topescu, mama Cristinei, a ajuns in tara chiar miercuri dimineata. Batrana, imbracata toata in negru, si cu un batic pe cap, a coborat dintr-o masina chiar in fata capelei, apoi incet, cu pasi sovaielnici a urcat treptele acesteia.

Mama Cristinei Topescu a venit insotita de doua persoane, o femeie care a si ajutat-o sa coboare din masina, si de un barbat, care a dus in capela o coroana din flori rosii, pe care era trecut mare doar un nume: MAMICA!

Mama Cristinei Topescu a avut scandal cu fratele fostei jurnaliste ! Batrana isi doreste ca fiica ei sa NU fie incinerata așa cum vrea ”Așa zis fratele fostei jurnaliste care este pus nu mai pe scandal” , ci mama Cristine dorește ca fica ei să fie ingropată creștinește !

Sunt informatii ca intre mama Cristinei Topescu si fratii vitregi ai fostei jurnaliste a izbucnit un scandal in momentul in care s-a aflat ca se doreste incinerarea. Mama Cristinei Topescu sustine ca fiica ei trebuie inmormantata crestineste langa tatal ei, Cristian Topescu, in timp ce fratii acesteia spun ca fosta jurnalista si-a exprimat inca din timpul vietii dorinta de a fi incinerate dupa moarte, scrie wowbiz.ro

Așa zis frații Cristinei vin cu niște afirmații care nu-și au rostul mai ales intr-un moment nu prea bun , mai ales că nu au dovezi in ceea ce doresc ei să spuncă că ”Cristina nu dorește să fie îngropată Creștinește” și vezi Doamne că vrea să fie arsă …
Mare rușine din partea așa zis ”FRAȚI”

Facebook Comments
loading...
Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.