Mesajul unui român pentru românii din Italia: „Rămâneți acolo! Dacă ajunge coronavirusul în Romania, va fi dezastru!“

Francisc, un tânăr român, are un mesaj pentru românii din Italia care se gândesc să revină în România de teama coronavirusului.

Bărbatul a postat mesajul pentru românii din Italia pe un grup de pe o rețea de socializare, adresându-se românilor din zonele din Italia intrate în carantină de teama coronaviruslui.

„Dragi romani din Italia, va rog sa ramaneti în Italia, sa reveniți în țară daca chiar este obligatoriu, de ce :

  1. Spitalele și sistemul de sănătate este mult mai dezvoltat și sigur in Italia decât în România
  2. Riscați să vă infectați persoanele dragi și rudele de acasă
  3. La noi in Romania știți bine că nu sunt spitale pregătite și va fi debandadă și haos. Nici măcar nu avem incineratorii și victimele vor fi arse în gropi comune.

Vă rog să nu fiți egoiști și să fiți voi vinovați de ce va urma, poate Italia scapă cumva, dar daca ajunge coronavirusul in Romania la noi va fi dezastru…“, spune Francis într-un mesaj pe un grup de socializare, adunând zeci de reacții în doar câteva minute.

„La noi se pot face bine .Avem moaste facatoare de minuni!Alooo biserica !Scoateti moastele“, răspunde George. „Eu una m-aș duce direct în parlament! As sta închisă cu ei macar o zi“, scrie Cosmina, acestea fiind doar câteva dintre reacțiile cu cele mai multe aprecieri.

Sursă articol by : https://www.stiridiaspora.ro/

Nu este de râs sau de lăsat , mai târziu ne va costa poate mult mai scump ! Aveți grijă , protejați-vă , spălați-vă mereu pe mâini !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.