Mihai Petre și Elwira, mărturisiri despre cel de-al treilea copil. „Timpul nu este în favoarea noastră..”

Distribuie pe

Mihai Petre și Elwira formează unul dintre cele mai frumoase familii din România, motiv pentru care au fost foarte apreciați de publicul din țara noastră. Și-au dedicat participarea la „Asia Express” fiicelor lor, iar recent au discutat despre posibilitatea celui de-al treilea copil.

Mihai Petre și Elwira, mărturisiri despre cel de-al treilea copil. „Timpul nu este în favoarea noastră..”
Mihai Petre și Elwira și-au unit destinele în anul 2008, iar soarta i-a binecuvântat cu două fetițe minunate, de care sunt foarte mândri. De-a lungul anilor, au dovedit că sunt niște părinți foarte devotați și o pereche perfectă, atât în viața profesională, cât și în cea profesională.

În anul 2021 au câștigat „Asia Express”, după ce au parcurs cu multă pricepere probele „Drumului Împăraților”. Au mărturisit ulterior că fiica lor cea mare i-a susținut să participe la această competiție, așa că au decis ca premiul cel mare de 30.000 de euro să-l folosească pentru viitorul micuțelor lor.

Recent, Elwira Duda a făcut mărturisiri despre familia sa și despre dorința de a avea și un al treilea copil. Cu toate că ea și Mihai Petre nu au exclus niciodată această posibilitate, consideră că bucuria aceasta nu va mai fi posibilă. Să fie mamă este cea mai mare împlinire a sa, motiv pentru care a încercat mereu să petreacă cât mai mult timp cu fiicele sale și să se implice în creșterea lor, în ciuda carierei sale solicitante.

„Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a spus Elwira Duda pentru VIVA!.

Fiicele Elwirei Duda și a lui Mihai Petre nu au știut că părinții lor au câștigat „Asia Express”
După ce s-au întors acasă de la „Asia Express”, Mihai Petre și Elwira Duda și-au dorit ca fiicele lor să nu cunoască finalul înainte ca acesta să fie difuzat la televizor. Cele două micuțe au urmărit cu multă emoție fiecare ediție a competiției, iar momentul în care au aflat că părinții lor au câștigat a fost unul într-adevăr special.

„Când am ajuns acasă, Catinca ne-a întrebat cum a mers, dacă am câștigat și câte amulete am câștigat. Dar noi din start, înainte să plecăm, le-am zis că toate lucrurile acestea sunt confidențiale, că nu le putem vorbi și că le vor afla pe parcurs. Practic, fetele au descoperit și ele toată emisiunea în timpul difuzării, alături de telespectatori. La finală am invitat câțiva prieteni, iar fetele nu știau încă faptul că noi am câștigat. Reacția lor în momentul în care au aflat ne-a răsplătit tot efortul. A fost una spectaculoasă. Nu am regretat că nu le-am spus rezultatul înainte”, a spus Elwira Duda pentru sursa citată.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.