O mare actriță a încetat din viață. A marcat mai multe generații

Este doliu uriaș la nivel mondial. O mare actriță a încetat din viață. Toată lumea este șocată de această veste fulgerătoare. Marea stea a filului a marcat mai multe generații prin rolurile sale.

Este doliu uriaș în Cetatea filmului. O mare actriță a încetat din viață. Toată lumea este șocată de teribila veste.

Doliu uriaș la Hollywood

A încetat din viață una dintre cele mai apreciate actrițe din lume. Este cea care a marcat mai multe generații prin rolurile sale magistrale. Este vorba despre actriţa britanică Diana Rigg.

Aceasta a devenit celebră prin mai multe roluri fabuloase. A cunoscut celebritatea datorită rolului din serialul TV cult din anii ’60 ”The Avengers” şi a făcut parte din distribuţia seriei ”Game of Thrones”, a murit la vârsta de 82 de ani, relatează joi BBC, citat de Reuters.

Cu o îndelungată carieră în teatru, Diana Rigg s-a remarcat de asemenea în filmul ”On Her Majesty’s Secret Service” din seria ”James Bond”, în care personajul său se căsătoreşte cu spionul britanic.
Venerabila actriță era cunoscută în Marea Britanie pentru rolul de ”fată Bond” în filmul din seria James Bond din 1969 ”On Her Majesty’s Secret Service”.

În serialul ”Game of Thrones”, ea a jucat rolul Olennei Tyrell. Rigg a fost anunțată în acest rol în 2012. Apare prima dată în sezonul 3 și a continuat…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.