Peste 15 familii vor să-l adopte pe Cristian, bebelușul abandonat într-o pungă, de Crăciun VIDEO

Peste 15 familii vor să-l adopte pe Cristian, bebelușul abandonat într-o pungă, de Crăciun.  

Dumnezeu a lucrat prin medicii de la Spitalul „Marie Curie” care au reușit să salveze băiețelul abandonat de mamă într-o pungă.

Iată că 14 zile mai târziu, bebelușul este tot internat, dar sănătos. A luat în greutate și este hrănit cu lapte matern. Peste 15 familii s-au pus pe lista de așteptare pentru a-l adopta.

Cristian Ștefan este cel mai mic dintre nou-născuții de la Terapie Intensivă și la început, pe fișa sa de internare scria doar: „necunoscut”. Medicii de la „Marie Curie” s-au luptat să-i salveze viața după ce o mamă fără suflet l-a născut și apoi l-a lăsat într-o pungă pe cimentul rece al unei scări de bloc. Astăzi, Cristian se dezvoltă perfect normal, în ciuda ororii prin care a trecut.

Peste 15 familii vor să-l adopte pe Cristian, bebelușul abandonat într-o pungă, de Crăciun

„Îl vezi bine, relaxat. Face fototerapie cu lumină rece. Nivelul bilirubinei este bun acum. E conectat la un aparat de respirat care îl ajută foarte puțin să respire. Singura lui problemă până în momentul acesta este că nu are o toleranță digestivă foarte bună”, a declarat Dr. Cătălin Cîrstoveanu, Șeful secției ATI nou-născuți pentru Știrile Kanal D.

Cristian are acum peste 1,6 kg și toate funcțiile vitale perfect normale. Și cum viața lui a fost o minune de Crăciun, peste 15 familii vor acum ca micuțul să fie minunea lor.

„Corp medical, asistenți, persoane din media, persoane care mă sună personal, diverși pacienți sună pur și simplu la telefonul nostru de interior”, a adăugat Dr. Cătălin Cîrstoveanu.

Între timp, mama bebelușului se află sub control judiciar, iar tatăl nu este de găsit. Conform procedurii legale, dacă în două săptămâni nimeni din familie nu se interesează de nou-născut, el poate fi dat în plasament noii familii.

Povestea nou-născutului abandonat într-o pungă pe o stradă din Capitală

Caz revoltător în București, în preajma Sărbătorilor de Crăciun. Un bebeluș nou-născut a fost descoperit din întâmplare, pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei.

Băiețelul fusese abandonat într-o pungă și, din fericire, la momentul descoperirii, micuțul era încă în viață.

O femeie care se afla prin zona străzii Fizicienilor a făcut descoperire și, fără să mai stea pe gânduri, a sunat imediat la 112. Bebelușul a fost preluat și transportat la spitalul Marie Curie.

Copilul era învelit doar într-un tricou, avea un scutec pe el și era băgat într-o pungă.

Până au ajuns poliția și ambulanța, martorii l-au băgat pe bebeluș în scara blocului și l-au acoperit cu o pătură ca să îl încălzească.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.