Răpită și folosită ca „sclav sexual”! Copila a supraviețuit opt luni în infern „Torționarul” a fost prins, în Bacău

A răpit o copilă de 13 ani și a ținut-o ascunsă opt luni. Fiecare zi din viața copilei a fost un calvar. După aproape doi ani, torționarul fetei, un bărbat din Bacău, a fost prins.

Un băcăuan în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat de viol și lipsire de libertate. Este principalul suspect în cazul răpirii și sechestrării unei copile de doar 13 ani.

Marţi, 18 august, poliţiştii brăileni din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Bacău, pe numele căruia Tribunalul Brăila a emis un mandat de arestare preventivă pentru viol şi lipsire de libertate, potrivit Adevărul.
”În perioada noiembrie 2016-iunie 2017, bărbatul, profitând de imposibilitatea unei minore, în vârstă de 13 ani, de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Potrivit sursei citate, bărbatul locuieşte în comuna Izvorul Berheciului, judeţul Bacău. În data de 12 august, Judecătoria Brăila a respins cererea Parchetului de arestare preventivă a acestuia, plasându-l sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Însă procurorii au contestat decizia, iar în cursul zilei de marţi, 18 august, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza mandatului emis de către Tribunalul Brăila, şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.
Răpită din fața casei, ținută ca „sclav sexual” și încuiată într-un sicriu, 23 de ore pe zi
Povestea copilei aduce aminte de drama trăită, timp de șapte ani, o altă adolescentă, în SUA.

Colleen Stan era în drum spre casa prietenei sale. Era îmbrăcată frumos, coafată, machiată, gata de petrecere. N-a avut cum să ia mașina familiei, așa că a făcut autostopul. Un cuplu a oprit și s-a oferit să o ajute.

Fericită, tânăra în vârstă de 21 de ani s-a urcat în mașina străinilor. A fost începutul unui calvar din care este aproape imposibil de crezut că cineva ar putea scăpa cu viață. Totul a început într-o seară călduroasă de mai, în anul 1997.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.