Medic roman, a devenit „Oaia neagră” a spitalului pentru ca nu accepta „atenții” din partea pacienților

Fostul şef de cabinet de Guvern , Alin Cristian Mituţă , a făcut publică pe Facebook povestea unui medic pediatru, aflat în primii ani de carieră, la Spitalul Orășenesc Novaci.
Alin Cristian Mituță vorbește în postarea sa despre cât de mândru este de medicul pediatru că a ales să își clădească o carieră în medicină într-un oraș de provincie și cum a devenit aceasta oaia neagră a spitalului pentru faptul o că nu acceptă atenții din partea pacienților.

Alin Cristian Mituţă, fost şef de cabinet în Guvern a postat pe contul său de Facebook un mesaj despre un medic de la Spitalul Orăşenesc Novaci, judeţul Gorj, pe care-l consideră, în acelaşi timp, „erou tăcut“ şi „oaia neagră“ a spitalului, scrie publicaţia Adevărul.

Este vorba de medicul pediatru Alexandra Stoicoiu, care are un principiu sfânt de la care nu se abate: nu acceptă niciun fel de cadou de la pacienţi. Alin Cristian Mituţă o numeşte „erou tăcut“ pentru că Alexandra este foarte bine pregătită, a avut rezultate foarte bune, atât la facultate, cât şi în activitatea sa, s-a întors acasă, în Novaci, pentru a profesa şi trăi, şi nu renunţă la principiul său în ciuda presiunii care există. O numeşte „oaia neagră“, pentru că e privită diferit de colegii de serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.