Situație revoltătoare. Un preot a refuzat sa oficieze o inmormantare pana cand familia nu i-a pupat mainile. Reactia Arhiscopiei

Situatie revoltatoare. Un preot din Cluj nu a vrut sa oficieze o slujba de inmormantare pana cand familia decedatei nu i-a cerut scuze si i-a pupat mainile. Totul s-a intamplat pe fondul unei neintelegeri cu privire la taxa de inmormantare.

Preotul ortodox Florin Parasca, asistent universitar la Facultatea de Teologie din Cluj Napoca, a facut duminica scandal mare la o inmormantare din parohia sa.

Participantii la inmormantare au filmat scenele in care preotul face scandal si s-au artat revoltati de atitudinea lui.

Oamenii spun ca preotul ar fi conditionat inmormantarea unei femei din Tauti de plata unei taxe de 5.000 de lei pentru a fi inmormantata in locul sau de veci, alaturi de sotul ei.

“Nu incep slujba de inmormantare pana cand familia nu-si cere iertare pentru modul urat in care s-a comportat cu mine in ultimele trei zile”, a zis preotul.

”Familia a fost de acord sa ii dea 3.500 de lei, dar el nu si nu. Apoi la slujba de inmormantare nu a vrut sa o inceapa pana cand familia nu si-a cerut iertare, ba mai mult sa ii sarute si mana. A fost si cu blesteme”, a spus o persoana care a participat la inmormantare, potrivit Foaia Transilvana.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.