Tragedie aviatică! Cel puțin 17 oameni au murit după ce avionul s-a prăbușit

Tragedie de proporții! Un avion cu 85 de pasageri s-a prăbușit astăzi într-o insulă din Filipine.

În aeronavă se aflau 85 de militari, dintre care 17 au decedat și mulți alții sunt în stare gravă. Autoritățile continuă căutările, pentru că avionul a luat foc și unii pasageri nu pot fi scoși dintre fiare. Avionul, un C-130 avea 85 de persoane la bord. Acesta transporta trupe din sudul orașului Cagayan de Oro. Ministrul apărării, Delfin Lorenzana, a declarat pentru Reuters că, potrivit informaţiilor pe care le are, avionul transporta de fapt 92 de persoane, inclusiv trei piloţi şi cinci membri ai echipajului

Aeronava s-a prăbuşit duminică în sudul Filipinelor, în timpul manevrelor de aterizare pe insula Jolo, în provincia Sulu. Când să se apropie de sol, pilotul ar fi pierdut controlul și s-a prăbușit, moment în care aeronava a și explodat.

ShareShare
Tragedie de proporții! Un avion cu 85 de pasageri s-a prăbușit astăzi într-o insulă din Filipine. În aeronavă se aflau 85 de militari, dintre care 17 au decedat și mulți alții sunt în stare gravă. Autoritățile continuă căutările, pentru că avionul a luat foc și unii pasageri nu pot fi scoși dintre fiare.

Avion prăbușit în Filipine
Avionul, un C-130 avea 85 de persoane la bord. Acesta transporta trupe din sudul orașului Cagayan de Oro. Ministrul apărării, Delfin Lorenzana, a declarat pentru Reuters că, potrivit informaţiilor pe care le are, avionul transporta de fapt 92 de persoane, inclusiv trei piloţi şi cinci membri ai echipajului.

Aeronava s-a prăbuşit duminică în sudul Filipinelor, în timpul manevrelor de aterizare pe insula Jolo, în provincia Sulu. Când să se apropie de sol, pilotul ar fi pierdut controlul și s-a prăbușit, moment în care aeronava a și explodat.

Din primele informații ale autorităților și salvatorilor aflați la fața locului, cel puțin 17 oameni au murit în urma prăbușirii avionului militar, în sudul Filipinelor. Potrivit şefului armatei, generalul Cirilito Sobejana, cel puţin 40 de persoane au fost salvate, iar operațiunea de căutare a victimelor continuă.

Conducătorul speră să mai poată fi salvate și alte persoane, dar declară că sigur mai sunt alți oameni decedați, pentru că avionul este în flăcări și accecsul la pasageri este destul de dificil.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.