TRISTEȚE FĂRĂ MARGINI ÎN LUMEA MUZICII POPULARE SOȚUL MARCELEI FOTA A MURIT ÎN ACEASTĂ DUPĂ-AMIAZĂ!

Durere mare pentru familia interpretei de muzică populară Marcela Fota! Soțul ei a murit în această după-amiază, din cauza unui infarct fatal. Bărbatul în vârstă de doar 47 de ani se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova.

Soțul interpretei de muzică populară, Marcela Fota, a decedat în această dup-amiază, în urma unui infarct. Bărbatul de doar 47 de ani se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova când i s-a făcut rău, apoi s-a prăbușit la pământ, fără suflare.

Medicii Serviciului de Ambulanță Dolj au ajuns de urgență la fața locului. I-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Inima partenerului de viață al Marcelei Fota a cedat. În final, a fost declarat decesul, după cum relatează craiovaforum.ro.

Soțul Marcelei Fota a murit, în urma unui infarct: La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție al Secției 4 care a constatat cele întâmplate, întocmind un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt în curs, urmând a se stabili împrejurările în care bărbatul de 47 de ani și-a găsit sfârșitul. A fost demarată și o expertiză medico-legată pentru a se afla cu exactitate cauza decesului.

Marcela Fota și iubitul ei au devenit soț și soție anul trecut, în februarie, fiind într-o relație de 13 ani. Au împreună un băiețel, rămas acum orfan de tată.

Sursa by : citateimpresionante.ro/tristete-fara-margini-in-lumea-muzicii-populare-sotul-marcelei-fota-a-murit-in-aceasta-dupa-amiaza/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.